BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
I vores forskningsprogram forsker vi i undervisning og uddannelse relateret til digitale teknologier og teknologiforståelse. Vi arbejder designorienteret og eksperimentelt, i og med praksis, med henblik på didaktisk udvikling af læring, understøttet af digitale teknologier. Som docent på Absalon er det helt centralt, at du har ambitioner om, at din forskning skal udvikle og forbedre den praksis, du undersøger.
Absalons studerende skal mærke deres uddannelse fra første dag. Når de træder ind ad døren, skal de mærke den profession, de er på vej ind i. De skal mærke en særlig uddannelseskultur, hvor fællesskabet med undervisere og andre studerende står stærkt, og endelig skal de mærke en samlet organisation, der sætter studerende først, og som har en stærk og tydelig uddannelsesprofessionalisme.
Ud over forskningsprogrammet for ”Digitale læringsmiljøer og didaktisk design https://phabsalon.dk/forskning/forskningsmiljoeer/digitale-laeringsmiljoeer-og-didaktisk-design” har centeret også et forskningsprogram for "Fagdidaktik og faglige fællesskaber” samt et program for "Specialpædagogik”, der begge ledes af docenter. De tre programmer arbejder tæt sammen om udviklingen af forskningsopgaven i Center for Skole og Læring og det er derfor essentielt, at du har interesse for at arbejde sammen med de øvrige docenter, vi har i Center for Skole og Læring.
Din profil
Vi søger dig der, ud over en stærk faglig profil, også har kendskab til de forskellige mulighedsbetingelser, som skolerne i Region Sjælland giver for at udvikle og integrere teknologiforståelse. Derudover er det væsentligt, at du kan se dig selv i følgende:
Har en ph.d.-uddannelse og dokumenteret erfaring
med forskning og udvikling i teknologiforståelse og digitale teknologier inden for grundskole og læreruddannelse.
Kan præsentere en bred publiceringsliste af både nationale og internationale forskningsbidrag
inden for det pågældende område. Herudover har du erfaring med forskellige forskningsmetoder - herunder brugerinddragende og designorienterede metoder.
Har erfaring med og interesse for faglig ledelse af forskere.
Du har dokumentation for og erfaring med at hjemtage projekter, er en stærk projektleder, samt projektdeltager på alle niveauer.
Du har erfaring med og interesse for repræsentations- og virksomhedsstrategi
relateret til teknologiforståelse. Du kan dokumentere erfaring med projektsamarbejder med teknologivirksomheder i forbindelse med udvikling af teknologiforståelse og/eller design af læremidler og didaktisering af dem.
Dine arbejdsopgaver
I samarbejde med centerets forskningsleder, centerchef og den anden docent i forskningsprogrammet er det din opgave at udvikle forskningsmiljøet, herunder gearing og ekstern funding inden for programmets interessefelter; digitale teknologier i uddannelse og undervisning herunder teknologiforståelse. Du skal etablere et stærkt forskningsfagligt arbejdsfællesskab og etablere stærke koblinger til uddannelse, samt udbygge de netværk, både nationale og internationale, som du i forvejen forventes at kunne dokumentere at være en del af. Du skal desuden indgå i relevante opgaver i forhold til undervisning i centeret indenfor genstandsfeltet teknologiforståelse.
Dine kolleger
Center for Skole og Læring huser omkring 150 medarbejdere fordelt på henholdsvis læreruddannelse, efter- og videreuddannelse af lærere, Center for Undervisningsmidler (CFU), samt forskning inden for skolefeltet.
De kolleger der er tilknyttet forskningsprogrammet, har over en periode på mere end 15 år, udviklet et miljø der er kendetegnet ved et stærkt kollegialt fællesskab, hvor kollaboration om konkrete opgaver er afgørende. Vi lægger også vægt på, at kunne give og modtage respons på alle faser i et forskningsprojekt. Vi søger derfor dig, der kan se dig selv i og gå forrest i forhold til et dialogisk og samarbejdende fællesskab.
Sådan ansøger du
- Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, samt i henhold til bekendtgørelse om stillingsstruktur og bekendtgørelse om bl.a. docentbedømmelse.
- Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset for en periode på 6 år. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2024.
- Ud over ansøgning og CV skal du fremsende følgende:
- Uddannelsesbeviser
- Publikationsliste med angivelse af peer-reviewede publikationer
- Min. 2 udvalgte publikationer med begrundelse for valg, samt evt. medforfattererklæringer, såfremt du ikke er eneforfatter
- Dokumentation for undervisningserfaring (fx i form af undervisningsportfolio)
- Forskningsplan (se link nedenfor).
- Ansættelsesudvalget præselekterer i de modtagne kandidater ud fra ansøgeres kvalifikationer holdt op imod stillingen. Hvis du bliver udvalgt til bedømmelse, bliver dine kvalifikationer vurderet af et eksternt bedømmelsesudvalg. Bedømmelsen sker udelukkende ud fra det fremsendte materiale
- Ansættelsesprocessen forventes at tage ca. 2 måneder efter ansøgningsfristen.
- Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forskningsleder Rene B Christiansen på telefon 72481295 (rbc@pha.dk) eller Docent, ph.d. Marianne Riis på telefon 7248 2313 (marr@pha.dk).
- Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest d. 17. april 2024.
- Vi forventer at holde samtaler i uge 25.
Der henvises i øvrigt til følgende bekendtgørelser, bedømmelseskriterier og interne retningslinjer:
Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673
Link til pkt. 3 – 6 i bedømmelsesskema I
file:///N:/Censek/Centersekretariatet/Personaleadministration/Team%20Jura/Docenter/Intern%20proces%20for%20HR/Standardskrivelser%20og%20bilag%20til%20procesbeskrivelse/Til%20ans%C3%B8ger/Bilag%201a%20Bed%C3%B8mmelseskriterier%20-%20Skema1.docx
Link til forskningsplan
file:///N:/Censek/Centersekretariatet/Personaleadministration/Team%20Jura/Docenter/Intern%20proces%20for%20HR/Standardskrivelser%20og%20bilag%20til%20procesbeskrivelse/Til%20ans%C3%B8ger/Bilag%201b%20Forskningsplan.docx
Link til interne retningslinjer
file:///N:/Censek/Centersekretariatet/Personaleadministration/Team%20Jura/Docenter/Bed%C3%B8mmelseskriterier,%20bekendtg%C3%B8relser,%20retningslinjer/Interne%20retningslinjer%20docentans%C3%A6ttelser%20rev.%202019.docx
Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Roskilde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark, 4000 Roskilde
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 17-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6017315