Bliv julekonfektmester i Roskilde

dato

Tag til Frellsen Fabriksbutik i Roskilde og lær at lave din egen hjemmelavede julekonfekt. Den 19. december 2024 kl. 15:00 kan du deltage i et spændende kursus, hvor du får mulighed for at imponere venner og familie med konfekt inspireret af kendte klassikere, overtrukket med ægte belgisk chokolade.

Er du klar til at tage din julekonfekt til det næste niveau? Hos Frellsen Fabriksbutik kan du lære at lave seks forskellige varianter af hjemmelavet julekonfekt, der vejer mellem 650-700 gram. Kurset henvender sig til alle over 10 år, og kun betalende deltagere har adgang.

Chokolade og smagsoplevelser

Under kurset vil du arbejde med ingredienser som marcipan og nougat, og konfekten vil blive overtrukket med mørk, fløde og hvid chokolade. Der vil også være mulighed for at smage på råvarerne undervejs, og kaffe, te og vand er inkluderet i prisen.

Få opskrifter og viden med hjem

Som en del af kurset får du opskrifter og notepapir med information om chokolade og temperering. Alt nødvendigt udstyr og emballage vil være tilgængeligt på kursusstedet, så du kan koncentrere dig om at lære og nyde oplevelsen.

Husk at booke kurset på forhånd via linket, da pladserne er begrænsede.

Praktisk information
Dato: Torsdag 19. december 2024
Tid: Kl. 15:00
Sted: Frellsen Fabriksbutik, Industrivej 14, 4000 Roskilde
Entré: 400 kr
Minimum alder: 10 år
Adgang: Kun for betalende deltagere
Bookning: Kurset skal bookes via link



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut