Bliv souschef i rådhuskantinen og skab kulinariske oplevelser med fokus på bæredygtighed

dato

Til vores rådhuskantine søger vi snarest muligt en kok som souschef. Vi har forrygende travlt, idet vi med stor succes betjener alle vores kolleger i administrationen, politiske udvalg og alle rådhusets mange daglige gæster.

Du bliver en del af et team, bestående af 6 kreative og dynamiske kokke og 4 servicemedarbejdere, hvis enkle filosofi er, at smagen skal være i centrum, og hvor kun de bedste af sæsonens råvarer bliver brugt i madlavningen. Du vil være en vigtig faktor, som sammen med det øvrige team, skal stå i spidsen for at give ansatte og øvrige gæster en sublim oplevelse og service. Vi arbejder aktivt med grøn omstilling og går forrest i at reducere kommunens klimaaftryk på fødevarer.

Ansvarsområder:

  • Understøtte driften i samarbejde med køkkenchefen
  • Medvirke til at sikre en effektiv og optimal daglig produktion
  • Opretholde en høj kvalitet og service
  • Være med til at sikre en god hygiejne og rengøring
  • Menuplanlægning & indkøb med henblik på at fremme bæredygtighed, økologiske & lokale produkter
  • Koordinering af mødeforplejning og arrangementer

Personlige egenskaber og kvalifikationer:

  • Faglært kok – og være vant til, at kræse om maden
  • Er økonomisk bevidst i dit daglige arbejde – og har erfaring med anvendelse af IT
  • Har en passion for madlavning og en stærk forståelse for kvalitet
  • Besidder solide samarbejdsevner, og har lyst til ledelse
  • Selvstændig, ansvarsbevidst og god til at arbejde under pres
  • Godt humør, positiv attitude og medmenneskelighed
  • Gerne erfaring med klimavenlig madproduktion og omstilling, samt madspild

Vi tilbyder:

  • En alsidig og udfordrende stilling i en dynamisk arbejdsplads
  • Mulighed for at være med til at forme og udvikle vores kantine med fokus på bæredygtighed
  • Gode vilkår og muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer/attraktive personalevilkår
  • Arbejdstiden ligger mandag-torsdag 7.00-14.30 og fredag 7.30-14.30, fri hver weekend.

Har du en passion for dit fag, ønsker du at arbejde i et inspirerende, åbent og travlt miljø med fokus på kvalitet, gode råvarer og godt samarbejde? – så kan du få nogle super kolleger, og så hører vi gerne fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Kian Bjødstrup på 2367 0668.

Ansættelse 1. maj 2025 eller efter aftale.

Har vi fanget din interesse så send din ansøgning og CV senest d. 26 marts 2025.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 28. marts 2025

Løn efter gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet straffeattester.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8aef9879)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Økonomi og Indkøb, Køgevej, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-03-2025;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/22b4a8f7-60ee-41a5-8a75-d1a2325e4bb8

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet