Drag bingo aften med Mizz Privileze på 28 Live

dato

Oplev en uforglemmelig aften fyldt med drag bingo, impro comedy og fantastiske drag performances, når en af Danmarks mest kendte drag queens, Mizz Privileze, indtager 28 Live i Roskilde. Kom og vær med onsdag den 25. september 2024 kl. 19:00, og få chancen for at vinde skønne præmier.

Mizz Privileze er klar til at give publikum en aften de sent vil glemme med et drag bingo show, der kombinerer sjov og spænding. Som den første drag queen i verdenen, der nåede finalen i den danske udgave af Got Talent (Danmark Har Talent), har Mizz Privileze optrådt både i Danmark, Europa og New York.

Drag bingo og meget mere
Aftenen vil byde på en unik kombination af drag bingo, lækre drag performances og impro comedy. Mizz Privileze vil sørge for, at alle numre bliver sagt både på dansk og engelsk, så ingen går glip af spændingen. Til sidst vil der være en særlig omgang bingo med Mizz egne plader.

Vind skønne præmier
Der er masser af sjov og mulighed for at vinde cute præmier. Early bird billetter giver dig mulighed for at spare penge på billetten, og bingoplader er inkluderet i prisen.

Praktisk information
Showet er for personer over 18 år og afholdes siddende med adgang for kørestolsbrugere. Kom gerne i god tid og nyd lækker tapas på 28 Live inden showet. Læs mere om tapas-anretninger her: https://28live.dk/tapas-anretn.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Onsdag 25. september 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: 28 Live Bar, Ringstedgade 28B, 4000 Roskilde
Entré: 99 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut