BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger en engageret kollega med blik for samarbejde, flow og højt fagligt niveau!
Neurologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital søger neurolog til demensudredning og trombolysevagter.
Kan du lide at arbejde både med specialiseret ambulant udredning og med akutte neurologiske problemstillinger? Trives du i et tæt og dynamisk samarbejde med mange faggrupper? Kan du lide et højt flow af patienter og selvstændigt ansvar? Fungerer du godt i en flad struktur med gensidig respekt, inddragelse, godt humør og højt engagement? Har du lyst til at få indflydelse på en afdeling i udvikling?
Så er du måske vores nye kollega, og vi glæder os til at høre fra dig.
Vi søger en afdelingslæge til den ambulante udredning i Regionalt Videnscenter for Demens. Dagligdagen vil dog byde på varierede funktioner, der bl.a. også inkluderer trombolysefunktion som del af vagtholdet.
I alle funktioner har vi høje ambitioner både for patientforløbet, faglighed, uddannelse samt tvær- og monofagligt samarbejde. Et godt arbejdsmiljø ser vi som kernen i en velfungerende dagligdag.
Ansættelsestidspunktet er fra 1. januar 2025.
Neurologisk Afdeling
Neurologisk Afdeling leverer neurologiske ydelser til hele Region Sjælland. Befolkningsgrundlaget er ca. 840.000 borgere. Afdelingen varetager udredning og behandling af stort set alle de specialiserede neurologiske funktioner. Afdelingen yder årligt i alt ca. 7.000 indlæggelser, 22.500 ambulante besøg, herunder neurofysiologiske undersøgelser.
Neurologisk Afdeling har døgndækket trombolysevagt og bagvagtsfunktion i dagtid.
Afdelingen ligger primært i Roskilde og består af
-
To sengeafsnit med i alt 56 senge
-
Akut neurologisk sengeafsnit for almen neurologi med 2 EMU-senge og 1 PSG-seng samt infusionsstue
-
Neurovaskulært Center med trombolysefunktion, ultralydsfunktion, Holter-funktion og TIA-klinik
-
På sengeafsnittene er der tæt samarbejde mellem læger, plejen, neuropsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter og talepædagoger
-
-
Neurologisk ambulatorium med behandlerafsnit, og specialklinikker for hovedpine, epilepsi, multipel sklerose, bevægeforstyrrelser, ALS, CRPS, botulinumtoksin-behandling, neuroonkologi, neuromuskulære- og cerebrovaskulære sygdomme
-
Neurofysiologisk Center
-
Regionalt Videnscenter for Demens
-
Klinisk Forsknings Enhed
-
Tværfaglige støttefunktioner bestående af neuropsykologer, talepædagoger og socialrådgiver
-
Center for Funktionelle Lidelser (Køge)
Neurologisk Afdelings stab
Vi har 32 speciallæger, heraf speciallæger i klinisk neurofysiologi samt 4 speciallæger i geriatri/psykiatri/almen medicin. Herudover har vi lægevikarer, KBU-læger, uklassificerede læger, I-læger samt HU-læger fra psykiatrien og neurologien.
Samlet tæller afdelingen ca. 220 medarbejdere fordelt på 10 faggrupper.
Afdelingen er forskningsaktiv og i afdelingens speciallægegruppe er 1 professor og 1 klinisk forskningslektor. Der er kliniske assistenter i PhD-forløb fra flere faggrupper.
Uddannelse er et flagskib for afdelingen, og alle speciallæger forventes aktivt at tage del i uddannelsesfunktioner monofagligt (læger og medicinstuderende) såvel som tværfagligt.
Ansvars- og kompetenceområder
Som speciallæge refererer du til afdelingsledelsen i Neurologisk Afdeling.
-
Som afdelingslæge skal du kunne:
-
Udføre klinisk arbejde på højt niveau
-
Træffe selvstændige beslutninger om kliniske opgaver
-
Påtage dig ansvaret som patientansvarlig læge
-
Rådgive og give sparring til andre læger
-
Bidrage til at udvikle en høj faglig kvalitet og sikkerhed for patienterne
-
Involvere dig i ét eller flere subspecialer
-
Påtage dig ansvaret for særlige områder for at understøtte og videreudvikle funktioner, f.eks. neurologisk subspecialeambulatorium, neurofysiologiske funktioner eller tværgående funktioner såsom EMU (epilepsimonitoreringsenhed)
-
Efter nærmere aftale indgå i afdelingens vagter (2-skiftet trombolysevagt og/eller bagvagt) og visitationsfunktion
Kvalifikationer
-
Herudover forventer vi, at du:
-
Har fokus på kvalitet og faglig styrke
-
Har interesse for faglig udvikling og forskning
-
Ser patienten og pårørende som ’partner’ i udrednings- og behandlingsforløbet
-
Har dokumenterede kompetencer indenfor de 7 lægeroller
-
Indgår aktivt i undervisning af medicinstuderende, introduktionslæger og læger ansat i hoveduddannelse i neurologi/psykiatri
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Efter nærmere aftale omfatter stillingen vagtforpligtigelser i Neurologisk Afdeling. Vi gør hvad vi kan for balancen mellem arbejdsliv og privatliv, f.eks. ved at man selv har mulighed for indflydelse på vagtplanlægningen i det omfang, det er muligt.
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte cheflæge Jacob Hejmdal Gren pr. mail (jhgr@regionsjaelland.dk) eller telefon (+45 47 32 28 01).
Om os
Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.
Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her
Se video om Sjællands Universitetshospital her
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Roskilde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 11-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6089041