Erfaren psykolog til styrket forebyggelse af psykisk mistrivsel hos børn og unge i Region Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bruge din viden og kompetencer til at styrke forebyggelse af psykisk mistrivsel hos børn og unge på tværs af sektorer og i Børne- og ungdomspsykiatrien?

I Region Sjællands børne- og ungdomspsykiatri søger vi en erfaren psykolog eller specialpsykolog til et spændende, forebyggende samarbejde mellem kommunerne og Børne- og ungdomspsykiatrien kaldet STIME (Styrket Tværsektoriel Indsats for Børn og Unges Mentale Sundhed). STIME er en indsats med stor bevågenhed, masser af medindflydelse på opgaveløsningen og høj grad af fleksibilitet i arbejdet – og du vil særligt kunne fordybe dig i udvikling af undervisning og supervision.

STIME-sekretariatet, som du vil blive en del af, er forankret i Børne- og Ungdomspsykiatrien Region Sjællands tværsektorielle enhed kaldet Bakkehuset.

STIME-sekretariatet har til opgave at tilbyde og udbygge uddannelsesforløb, praksisnær supervision og rådgivning af kommunale STIME-behandlere, som fører til certificering af kommunale behandlere i aktuelt fire forskellige behandlingsrettede indsatser.
Og vi er allerede i fuld gang med implementeringen. STIME er etableret som et partnerskab mellem regionen og kommunerne og her medio 2024 er allerede 12 af de 17 kommuner i Region Sjælland med i partnerskabet og samarbejdet. En 13. er på vej.

En stor del af det arbejde der ellers foregår i Bakkehuset er at tilbyde brobyggende og korterevarende forløb til familier, der har henvendt sig i psykiatrisk skadestue, men hvor der ikke er vurderet behov for indlæggelse af barnet/den unge. Hvis din interesse også er det kliniske arbejde, vil du både i STIME og i Bakkehuset kunne engagere dig heri.

Ansvarsområder og opgaver
Du vil indgå i STIME-sekretariatets team, og afhængigt af din profil kan du blive fagligt ansvarlig for et eller flere af STIMEs behandlingsspor. Derudover vil du indgå i de øvrige spor efter behov og interesse. Med denne store implementeringsopgave, kommer der løbende spændende nye opgaver til, som du kan være med til at forme og sætte dit præg på.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • At sikre høj faglig kvalitet i udarbejdelse af, uddannelse i og udførelse af manualer til lettere behandling.
  • At sikre overensstemmelse/sammenhæng mellem børne- og ungdomspsykiatriens standarder for behandling og indholdet i undervisning, supervision og rådgivning af STIME-behandlerne i kommunerne.
  • At bidrage til et opdateret sundhedsfagligt vidensniveau i både Bakkehus og STIME.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil typisk være nedenstående, hvoraf flere løses sammen med enten STIME-medarbejdere eller kollegaer i Bakkehuset:

  • Være gennemgående underviser i udvalgte spor på STIME-uddannelserne
  • Være supervisor for gruppesupervision som led i praksisnære uddannelsesforløb for kommunerne
  • Læse op på de behandlingsmæssige fundamenter og litteratur for manualerne
  • Løbende være tilgængelig for rådgivning og sparring for kommunernes STIME-behandlere ift. aktuelle sager og udfordringer
  • Deltage i videreudvikling og vedligeholdelse af manualer og vejledninger mv.
  • Klinisk arbejde på forskellige måder med børn og unge i behandlingsforløb og klinisk arbejde i Bakkehuset.
  • Bidrage til det psykologfaglige perspektiv i Bakkehuset
  • Styrkelse af den selvmordsforebyggende indsats i Bakkehuset

STIME-sekretariatet begynder at have et flot format med både en specialpsykolog og en speciallæge i psykiatri, en garvet PPR-psykolog der også har erfaring fra Børne- og Ungdomspsykiatrien, en super administrativ medarbejder og en leder med blik for det tværfaglige. Dertil foregår der meget kliniske arbejde i Bakkehuset, hvor der både er ansat sygeplejersker, pædagoger, en lærer, socialrådgivere og en overlæge. Du bliver altså en del af et afsnit af dygtige og erfarne kolleger, der brænder for både børne- og ungdomspsykiatri og for det tværsektorielle samarbejde.


Kompetencer og kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er autoriseret psykolog med minimum fem års erfaring eller specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien og også gerne en vis indsigt i den kommunale sektor og det kommunale børne- og ungeområde, herunder læringsmiljøer og fællesskaber.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har gode kompetencer i at samarbejde med fagprofessionelle med forskellige baggrunde, og at du møder samarbejdspartnere og kolleger i øjenhøjde og med respekt for faglige forskelligheder og perspektiver.
  • Har erfaring med at undervise eller holde oplæg.
  • Har erfaring med at supervisere enten psykologer eller andre faggrupper
  • Trives med en organisering kendetegnet ved en høj grad af kompleksitet, hvor der kan være flere sideløbende opgaver, som du kan skabe overblik over med blik for deadlines.
  • Har gode relationelle kompetencer, er nysgerrig og udviklingsorienteret.

Forventning om ansættelse pr. 1. oktober 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Du kan læse mere om STIME, de fire (snart fem) behandlingsspor og hvad stillingen i STIME kræver i det udvidede Profilmateriale

Du er også meget velkommen til at kontakte afsnitsleder i Bakkehuset, Marie Asserhøj på 25 47 05 41, chefpsykolog Annette Anbert 20 23 42 82 eller specialpsykolog i STIME Bjørg Wenzel-Petersen på 21 84 56 08 (tilbage fra ferie d. 5. august).

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest.

Ansøgning
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse.
Ansøgningsfrist: 15. august 2024
Samtaler afholdes i uge 34.

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”.
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 10 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 350 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6084386

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet