Frisk hjælper søges til tidligere landmand i Roskilde

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du tage initiativ, holde overblik og motivere?  Og vil du gøre en forskel for en mand med Parkinson?  Så er det dig vi søger! 

Med de rette kompetencer tilbydes du her en forhøjet timeløn.

Om borgeren 

Vi søger en hjælper til en aktiv mand på 67 år, der bor i Roskilde. Han er tidligere landmand og bor stadig på gården sammen med sin hustru. 

Manden har Parkinson, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved nedsat kognitiv funktion som f.eks. nedsat hukommelse, overblik og igangssætningsevne. 

Det kan være svært for manden at komme i gang med forskellige gøremål, og han har behov for motiverende støtte og hjælp til igangsættelse af aktiviteter. Han er forholdsvis selvhjulpen, men skal guides og støttes, og kan have behov for hjælp til at holde overblikket ved bad, f.eks. før en aftale ud af døren. 

Opgaven

Vi søger en hjælper med pædagogiske kompetencer der er i stand til at fastholde manden i selvvalgte aktiviteter og gøremål. 

Det er afgørende at du er initiativrig, kan planlægge, igangsætte, tage styringen og motivere ham til at deltage i aktiviteter.

Manden holder meget af at gå og ordne og vedligeholde på sin gård i mindre omfang. Det er derfor vigtigt at du har lyst til at være aktiv og udendørs i løbet af arbejdsdagen. 

Herudover vil der være aktiviteter som f.eks. tage på besøg i hans netværk, cykle tur forskellige steder på Sjælland, en tur i svømmehallen, museum eller køre en kort tur i sommerhus i Rørvig. Aflastningen kan ligeledes foregå i hjemmet til mere stillesiddende aktiviteter som f.eks. puslespil, brætspil eller noget praktisk som f.eks. at bage kage, forberede maden (at skrælle kartofler mm). 

Der vil også kunne forekomme almindeligt husligt arbejde, så du skal være indstillet på at give en hjælpende hånd med det. 

Der vil være tæt kontakt med den udearbejdende kone samt mandens tre børn, der kommer forbi gården og støtter op.

Det er nødvendigt, at du har kørekort. Der er bil og 2 elcykler til rådighed. 

Arbejdstid 

Der er tale om en stilling på 15-18 timer om ugen. Arbejdstiden er som følger: 

Mandag og torsdag kl. 8.00 – 17.00. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Annitta Østrup Madsen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136518

Via e-mail: anm@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839907

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet