BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for at bringe din kulinariske ekspertise i spil og bidrage til en sund og velsmagende kost for vores elever, kursister og medarbejdere, så er du måske den kommende medarbejder i skolens kantineteam.
I et kantineteam med 9 kolleger, 4 kantiner og en køkkenchef får du en varieret og interessant arbejdsdag indenfor tidsrummet 06.00 til 17.00, hvor vi tilbereder gode og sunde måltider i et arbejdsmiljø præget af åbne og engagerede kolleger, der værdsætter uddannelsesmiljøet med unge mennesker og kursister.
Du skal som fuldtidsmedarbejder i kantinen primært deltage i produktionen af den kolde og varme mad med fokus på ernæring, bæredygtighed, økologi og madspild. Alle i kantineteamet deltager desuden i den daglige betjening af kunder i kantinen. Ved sygdom og ekstra arbejdspres hjælper vi hinanden i de 4 kantiner/køkkener.
På skolen er der forskellige arrangementer som svendeprøver og andre fejringer. De fleste arrangementer foregår i dagtimerne, men der kan forekomme aftenvagter eller f.eks. en lørdag til Åbent Hus.
Dine daglige arbejdsopgaver er præget af:
- produktion af smørrebrød, sandwich, salater og lune retter
- deltagelse i bestilling af varer
- overholdelse af hygiejne- og fødevaresikkerhedsstandarder i henhold til gældende lovkrav
- oprydning og rengøring i køkkenet
- smilende og imødekommende betjening af elever, kursister og medarbejdere
- samarbejde på tværs af de 4 kantiner.
Kompetencer
Vi forventer, at du er uddannet cater, ernæringsassistent eller lign. og har minimum et par års erfaring. Du har i dine tidligere jobs vist, at køkkenhåndværket og tilberedning af velsmagende måltider er vigtigt for dig, samtidig med at du har interesse for ernæring, kostplanlægning og bæredygtighed.
Vi er mange ansatte, der har indflydelse på, hvordan elever og kursister oplever hverdagen hos os, så derfor skal du være i stand til at udvise fleksibilitet og rummelighed. Det er vigtigt, at du selv i pressede situationer kan træffe selvstændige beslutninger og samtidig formår at kommunikere respektfuldt.
Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist
Ansættelse sker i henhold til relevant organisationsaftale mellem Finansministeriet og de forhandlingsberettigede organisationer.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Martin Egelund Holbek på e-mail mho@rts.dk eller telefon +4530180131.
Stillingen ønskes besat 01-01-2025 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med kopi af relevante eksamensbeviser og referencer skal være skolen i hænde senest den 20-11-2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.
Stillingen kan kun søges via skolens hjemmeside www.rts.dk/job.
Roskilde Tekniske Skole udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 2816 årselever. Vi har 405 medarbejdere og en omsætning på 348 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag m.m. på www.rts.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Roskilde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 2, 4000 Roskilde
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6139405