GENOPSLAG: Vil du være en del af et hus med mange pædagoger og skemalagt forberedelsestid?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Troldhøj er en idrætscertificeret inst, hvor kroppen er i centrum, og vores overbevisning er, at mennesker lærer gennem kroppen. Det er derfor afgørende for vores trivsel og udvikling, at personalet har et godt arbejdsmiljø, som dermed skaber et godt børnemiljø.

I Troldhøj er de voksne læringsmiljøet. Vi brænder for at skabe den bedste hverdag for børnene. SÅ, er du nyuddannet eller har du masser af erfaring? Er du mand eller kvinde, det er ikke så afgørende. Måske er DU vores nye kollega i Troldhøj? Vi er en mangfoldig institution, der værdsætter forskelligheder. Vi er lige så nysgerrige på hvem du er, som på hvad du kan, og har mod på at lære hos os.

Vi søger 1 pædagog i en fast stilling. Måske er det dig? Stillingen er på 32-37 timer alt efter hvad der passer dig,- med start 1 november, eller hurtigst muligt derefter.

Troldhøj er børnenes sted, og vores kerneopgave er at skabe gode rammer for deres trivsel og udvikling. Alle, børn som voksne, har en legende tilgang til at blive klogere på sig selv og andre. Her er børn og voksne ligeværdige, men ikke ligestillet. Dette menneskesyn kræver bla. en følelsesmæssig tilgang hvor vi fastholder krav & forventninger, men anerkender barnets følelser.  

I Troldhøj arbejder vi bla. med Risikofyldt leg, da vi ser det, som et vigtigt element i at støtte børnene i deres udvikling, både rent motorisk, men også i forhold til deres selvtillid og tro på egne evner.

I Troldhøj holder vi fast i de gamle pædagogiske dyder, så som nærvær, tryghed, omsorg, tillid og kærlighed.

Vi kan tilbyde

  • Fleksibel arbejdstider & et godt arbejdsmiljø
  • Min. 2 pædagoger på hver stue. Vi har 75% pædagoger ansat.
  • Nærværende ledelse, (afd. leder & pæd. leder) hvor der er tid til sparring.
  • Uddannelse, kurser m.m inden for idræt, leg og bevægelse
  • 3 timers forberedelse, om ugen, til hver stue.
  • Mentor ordning, så der bliver taget godt imod dig.
  • Et godt og tæt forældresamarbejde.

Børnehuset Troldhøj er en del af område Roskilde Vest, som består af 8 daginstitutioner med fælles områdeleder Louise Juul Larsen. Vi har 32 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn. Vi ligger 5 km fra Roskilde i dejlige omgivelser, tæt på sø og skov.

Men nok om os. Vi glæder os til at få din ansøgning, og høre mere om hvad DU brænder for som pædagogJ Se den lille video om os her https://dreambroker.com/channel/tx6s1iqh/m99sy76x?quality=720p 

Du kan også læse artiklen fra TV2 her, set fra et forældre perspektiv; https://nyheder.tv2.dk/2023-05-12-mens-ny-undersoegelse-dumper-mange-daginstitutioner-gaar-det-anderledes-godt-i-troldhoej 

Vi vil også rigtig gerne se dig til en rundvisning hvor vi kan vise dig Troldhøj, så du kan høre mere om vores pædagogik og ståsted, samt vores visioner for fremtiden. Besøg meget gerne vores hjemmeside; https://www.roskilde.dk/da-dk/service-og-selvbetjening/borger/familie-og-born/dagtilbud/bornehuset-troldhoj/ 

Løn-og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved evt. ansættelse indhentes straffe-og børneattest, samt tages referencer.

Har du spørgsmål eller ønsker du en rundvisning, kan du kontakte Pæd. Leder Ronni Mathiassen eller afd. Leder Ulla Gottschalck på tlf; 4631 4920

Søg stillingen via det aktive elektroniske link senest søndag den 8 okt 23.
Samtaler afholdes onsdag den 11 oktober 2023 i tidsrummet kl. 9:00-15:00.           


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aa1a96ec)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Troldhøj, Lyngbakken, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914108

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet