Gervninge IF taber i målrig kamp: "Der manglede vilje i dag"

Gevninge IF U14-drenge (Foto: Denni Vilhelmsen)
Profilbillede
dato

Lørdag skulle Gevninge IF møde Kirke Hyllinge IF på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Lejrehallen Kunstbanen med et 4-3-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig cheftræner for Gevninge IF, Denni Vilhelmsen, vi fangede efter kampen.

Vi møder Kirke Hyllinge, et hold, som vi har mødt mange gange gennem årene, og derfor kender godt. Resultaterne har været meget skiftende, men de seneste gange vi har mødtes, har de haft krammet på os.

De har tilmed vundet og spillet uafgjort mod de to tophold i puljen, hvor vi har tabt stort. Så det var med en vis respekt, at vi gik ind til kampen.

Cheftræner Denni Vilhelmsen er optimistisk på fremtiden trods nederlaget:

Det var en rigtig god kamp, hvor vi kan tage meget med ift. kommende forårssæson. Vi startede godt, forsvaret stod godt, og vi turde at spille vores eget spil.

Målslugeren forlod banen
Gevninge IF's offensiv led et knæk, da en af spillerne måtte skiftes ud på grund af en skade:

En af vores vanlige målslugere måtte desværre udgå med en skade allerede efter fem minutter, det kom til at koste lidt i offensiven.

De var tanden mere effektive end os idag og ret skal være ret, i første halvleg var bolden mest på vores banehalvdel.

Gevninge IF havde chancerne ifølge Cheftræneren:

Vi havde vores muligheder på kontra, men skarpheden manglede og derfor var vi bagud 2-0 ved pausen.

En lille opsang i pausen, med forventning om mere vilje, gav os en 2. halvleg, hvor vi fik mere overtag i spillet.

Pausen gav et løft til holdet, men kort efter mistede forsvaret grebet:

Det gav flere chancer og vi fik da også reduceret, men øjeblikket efter kiksede det i forsvaret og igen bagud med 2 mål.

Rasmus Pedersen spillede over niveau
Gevninge IFs cheftræner, Denni Vilhelmsen, havde følgende at sige til sine spillers præstation.

Hvis vi skal vinde de her kampe, så skal alle mand ville vinde kampene i kampen, der manglede vilje i dag hos nogle af de spillere, som forventes at gå forrest.

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge Denni stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

I dag var det en fornøjelse at se at de spillere, som kom ind fra bænken viste aggressivitet og ville vise, at de var berrettiget til at starte inde.

Især to spillere gjorde et godt indtryk på Cheftræner Denni Vilhelmsen:

Jacob Liltorp kom ind og gjorde det godt på kanten, men især Rasmus Pedersen spillede over niveau.

Han tog de rigtige løb, stod de rigtige steder og kom frem til chancer, og så fik han reduceret til 2-3 en flot kamp af Rasmus.

På lørdag den 26. marts møder Gevninge IF Tune IF.
Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Hvalsø ny Idrætsplads, Kunstgræs.

Kampens resultat: 4-3 til Kirke Hyllinge IF
Række: Vinterbold U-14 Drenge 3

Mål
21'1-0
29'2-0
39'2-1Noah Escobar
41'3-1
58'3-2Rasmus Pedersen
62'4-2
66'4-3Kasper Albrechtsen

Kilde: Cheftræner Denni Vilhelmsen, Gevninge IF - Vinterbold U-14 Drenge 3