Gevninge IF sejrer i målrig kamp

Profilbillede

Lørdag kl. 10:00 var scenen sat på Hvalsø ny Idrætsplads, Kunstgræs, da Gevninge IF sendte Vallensbæk IF hjem med et 6-3-nederlag.

Det var en glad og tilfreds Gevninge IF-Cheftræner, der udtalte sig til VORES Roskilde efter kampen. Da hans hold besejrede Vallensbæk IF med 6-3.

En rigtig god og tæt kamp, der knækkede til vores fordel til sidst. Stærk stabil indsats mod et ganske godt hold. Sejren blev lidt større end spil og chancer indikerede dog fortjent med sejren, fortæller Denni Nielsen, Cheftræner for Gevninge IF og uddyber, hvad der lykkes:

Nyt midterforsvar efter afbud fra de normalt foretrukne, gjorde det rigtig fint. Men især den defensive midtbane-duo gjorde det godt, fik holdt godt fast i bolden og fordelt den godt.

Selvom 11 mand udgør et hold, er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Denni.

Viceanfører Lukas som havde bindet idag, gjorde det virkelig godt. Kæmpe arbejdsindsats, erobrede mange bolde og slap rigtig godt af med bolden. Han fik krydret en stærk indsats med et rigtig flot mål i kampens afslutning og dermed kampens spiller. Derudover bør fremhæves Victor på kassen, Kian og Kasper A i det defensive og Mikkel på central midt.

På søndag den 30. januar møder Gevninge IF TFC Odsherred.
Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 på Vig Idrætscenter.

Kampens resultat: 6-3 til Gevninge IF
Række: Vinterbold U-14 Drenge 3

Mål
2'1-0Kasper L
9'2-0Kasper L
20'2-1
50'3-1Sofus
53'4-1Selvmål
56'4-2
60'4-3
71'5-3Lukas
73'6-3Noah

Kilde: Cheftræner Denni Nielsen, Gevninge IF - Vinterbold U-14 Drenge 3