Gratis kæmpetrailere kommer til Roskilde

Foto: Kæmpetrailere i Roskilde.
Profilbillede

Et nyt samarbejde mellem grus- og skærvgrossisten Materialepladsen og trailerudlånsplatformen Freetrailer stiller gratis trailere i den helt store klasse til rådighed for roskildenserne.

En kubikmeter grus til indkørslen lyder nok ikke af meget for de fleste, men har man prøvet at flytte det i en lille trailer, ved man, at opgaven grænser til et herkulesarbejde, der kan sætte enhvers tålmodighed på prøve.

Det har fået Materialepladsen i Roskilde, som er en selvbetjent plads for afhentning af blandt andet grus, granit og jord, til at indgå et nyt samarbejde med danske Freetrailer om gratis og kontaktfrit udlån af kæmpetrailere til roskildenserne.

"Jeg tror rigtig mange af vores private kunder, som har startet et byggeprojekt under corona, er blevet overrasket over logistikken i de her materialer. Jeg har set folk komme tilbage fem gange i løbet af en dag med sådan en lille haveaffaldstrailer, og det er bare hverken klimavenligt eller særligt tidseffektivt," siger Allan Johansen, som er direktør for virksomhedskæden Materialepladsen og tilføjer:

"Samarbejdet med Freetrailer er derfor en klassisk win-win, hvor vi kan stille store gratis trailere til rådighed for alle, og vores kunder kan lettere komme hjem med præcis de mængder, som de har brug for. Samtidig kan både materialeafhentning og trailerudlån foregå kontaktløst og uden personale, så vores løsninger spiller bare sammen."

Book traileren og hent grusset kontaktløst
Freetrailers største force har, siden den danske startup indtog trailermarkedet siden 2004, altid været den gratis og lette adgang til trailerudlån til danskerne. En model som kun er mulig gennem Freetrailers samarbejder med virksomheder som Materialepladsen.

"Vi har allerede over 1000 trailere på vejene i Danmark, men samarbejdet med Materialepladsen bliver alligevel noget specielt. Sammen med dem får vi mulighed for at stille nogle nye kæmpetrailere på to aksler til rådighed," siger Philip Filipsen, administrerende direktør hos Freetrailer og tilføjer:

"Det har selvfølgelig været nødvendigt at satse stort med tanke på de materialer, som man typisk henter på Materialepladsen, men det giver også nogle unikke muligheder for alle forbrugerne i området, at de nu får adgang til disse moderne og lasteffektive åbne trailere, som vores nye samarbejde har åbnet op for."

De nye trailere har en nyttelasteevne på 875 kg, hvilket er mere end dobbelt så meget, som en typisk havetrailer til privat brug har.

Foruden trailerne med den højere lasteevne har Materialepladsen såvel som Freetrailer begge den kundefordel, at deres ydelser kan hentes døgnet rundt med høflig selvbetjening. Mens Materialepladsen lader kunderne afveje og afregne for det de henter, lader Freetrailer brugerne booke, hente og aflevere deres trailere direkte i appen.

Kilde: Epicent.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.