Hjælper søges til frisk og glad ung fyr i Roskilde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring med at arbejde som hjælper? Vil du hjælpe en ung fyr med at komme ud på ture hver anden lørdag eller søndag? Så læs med her!

Om opgaven

Stillingen er hos en ung mand på 17 år, der har cerebral parese. Han er en glad, hyggelig og humoristisk ung mand, der godt kan lide sjov og ballade og at være social. Han interesserer sig bl.a. for biler og dyr. 

Opgaven er at tage på ture sammen med den unge mand. Det kan fx være på bilmuseum, i zoo, ud at høre musik eller lave andre sjove aktiviteter. Når I er afsted, hjælper du med alt det praktiske fx spisning. Der kan forekomme hjælp med personlig pleje i form af bleskift.  

Om dig

Du har erfaring med at arbejde med at støtte eller hjælpe andre mennesker. 

Du kan godt lide at komme ud til aktiviteter, og måske har du også nogle ideer til gode og sjove aktiviteter, I kan lave sammen. Som menneske er du imødekommende og nærværende, og så er du glad for at have humor i din hverdag. 

Det er en fordel, hvis du har kørekort, da familien har en handicapbil. 

Arbejdstid

Stillingen er på 10 timer om måneden. Arbejdstiden ligger som følger: 

Ulige uger enten lørdag eller søndag fra om formiddagen og ca. 5 timer frem.

De konkrete dage og tider aftales med familien. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Annitta Madsen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955457

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet