HTX Roskilde søger årsvikarer i fysik, matematik, teknologi, kemi, dansk og engelsk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vi dette forår har ekstra mange EUX-elever samt en underviser på orlov og en langtidssygemeldt, søger vi årsvikarer med mindst et af ovennævnte fag. Vi har vikariater med ansættelsesstart 1/11-23 og med ansættelsesstart 1/1-24. Ansøger bedes angive, om der er interesse for begge startdatoer eller kun den ene. Alle vikariater løber frem til 30/6-24. Afhængig af fagkombinationer og den samlede besætning vil der kunne være tale om både fuldtids- og deltidsvikariater. 

HTX Roskilde er et moderne gymnasium med særlig fokus på naturvidenskab, IT, teknologi og design. Vi arbejder projektorienteret og kobler teori og praksis i bestræbelserne på at finde nye løsninger på tidens store udfordringer. Kom og bliv en del af holdet. 

Hos os bliver du en del af et lokalt forankret gymnasium, som mange elever gerne rejser langt for at komme til. Vi har cirka 450 HTX-elever og 100 EUX-elever. Vores elever er generelt kendetegnet ved deres store engagement og faglige begejstring. Vi er ca. 50 medarbejdere med forskellige baggrunde, men med det tilfælles, at vi hver dag arbejder sammen om at klæde eleverne bedst mulig på til fremtidens uddannelser og udfordringer. 

Kompetencer

Vi forventer, at du:

  • har en relevant uddannelse
  • ud over interesse og engagement i dine fag og undervisning også har lyst at bidrage til skolens øvrige udvikling
  • er samarbejdsorienteret, både når det gælder dine kollegaer og dine elever, og har lyst til at indgå i et udviklingsorienteret fællesskab
  • møder eleverne i øjenhøjde
  • har lyst til at arbejde på en skole, hvor tværfaglighed, projektarbejde og innovation ofte er det motiverende fælles grundlag under mottoet: Vi stiller spørgsmål – Vi skaber løsninger. 

Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Skatteminsteriet og Akademikerne.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fungerende rektor Thomas Hansen på e-mail thh@rts.dk eller telefon +4522686789.

Ansøgning med CV, relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer skal være skolen i hænde senest den 6. oktober, hvis du søger vikariat med start 1. november 2023 - og senest den 10. november, hvis du søger vikariat med start 1. januar 2024. Vi kalder løbende ind til samtale. 

Stillingen kan kun søges via skolens karriereside

Roskilde Tekniske Skole opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge. 

HTX Roskilde er en del af Roskilde Tekniske Skole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 2819 årselever. Vi har 423 medarbejdere og en omsætning på 355 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag m.m. på www.rts.dk 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 4, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912236

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet