Ilva i Roskilde udvider servicen med gratis trailere

Foto: Freetrailer.
Profilbillede

Husholdningerne i Roskilde har de seneste ti år fået hele 52 procent flere trailere i carporten. Men hvorfor købe en trailer, når bolighuset Ilva i Roskilde nu stiller gratis trailere fra Freetrailer til rådighed for alle.

Bolighuset Ilva i Roskilde og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Roskilde. Nu kan roskildenserne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere. Det vækker glæde i det lokale bolighus.

"Vores nye gratistrailersystem er dejligt nemt at bruge, og derfor er jeg sikker på, at der er rigtig mange kunder, der vil se det som rigtig god service, at de nu har den mulighed efter en tur i ILVA," siger Kevni Musovski, varehuschef i Ilva Roskilde.

Roskildenserne elsker trailere
Antallet af trailere i Roskildes husholdninger er steget med 52 procent til 9.662 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Men selvom roskildenserne selv ejer flere og flere trailere, så oplever danske Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, samtidig også en massiv interesse for de gratis lån af trailere.

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på blot 1900 trailere. Det er denne tendens, som giver den danske trailervirksomhed blod på tanden til flere samarbejder.

"Det er vores bedste periode til dato. Corona og de mange hjemsendelser til hus- og havearbejde har selvfølgelig betydet, at endnu flere mennesker har fået øjnene op for vores koncept, men den generelle trend, hvor både salg og udlån af trailere over de seneste ti år, er vækstet, er imponerende. Det understreger, at danskerne er et gør-det-selv-folk, og der er vi glade for at stå til rådighed med vores trailere over hele landet gennem vores samarbejdspartnere som eksempelvis Ilva," siger Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer.

Trailerne fra Freetrailer kan afhentes på over 250 forskellige lokationer i landet og med denne aftale også hos Ilva.

Kilde: Epicent.dk