Indskifterne sikrede sejren for Roskilde Pigefodbold

Profilbillede
dato

Søndag kl. 14:45 var scenen sat på Himmelev Idrætspark, da Roskilde Pigefodbold sendte Herlufsholm GF hjem med et 3-1-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Roskilde Pigefodbold-Cheftræner, der udtalte sig til VORES Roskilde efter kampen.

Vi havde en lidt svær start, vi stod ikke rigtigt på banen, og vores afleveringer var ikke gode nok, men vi kom alligevel til et par fornuftigt afslutninger, men var ikke skarpe nok foran målet, også skete det desværre at modstander opsnappet en mindre god aflevering og scorede, men vi blev ved med at arbejde os ind i kampen; så da vi gik til pause fik vi en snak om de udfordringer vi havde, og vi fortog to udskiftninger, det skulle vise sig at være en rigtigt for fornuftigt beslutning.

Han fortsætter:

Det er de to indskiftere der laver vores tre mål i anden halvleg, men vi valgte at gøre det lidt sværere for os selv til sidst, da vi fik spiller vist ud ca. 10 min før slutfløjt, men vi rokerede lidt om på pladserne, og holdt modstanderen væk fra vores mål, og derfor vandt pigerne 3-1. fortæller Poul Thillemann, og uddyber, hvad der lykkes:

Det som gjorde at vi kom tilbage i kampen var, at spillerne holdt fast i det spil som de har fået til at fungeret hele efterårssæsonen, og vi formåede at placere os meget bedre og spille hurtigere, samt ligge et meget hårdt pres på deres banehalvdel, hvor vi formåede at vinde bolde og kunne hurtigt i afslutningsspil.

Selvom hele holdet bidrog til comebacket, så var der især en enkelt spiller der præsterede iøjnefaldende ifølge Poul:

Kampens spiller blev Malou Skov Jansen, som er kommet til truppen for nyligt, og så fik hun lavet sit første mål i sin første kamp; dette vise stor vilje, så kæmpe tillykke!

Kampens resultat: 3-1 til Roskilde Pigefodbold
Række: U18 Piger Øst

Mål
15'0-1Ukendt
48'1-1Hannah Boa
53'2-1Hannah Boa
65'3-1Malou Skov Jansen

Kilde: Cheftræner Poul Thillemann