It-medarbejder til databehandling og kvalitetssikring af måledata til Vejdirektoratet i Fløng

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde med databehandling af vejtekniske målinger? Vil du være med til at efterbehandle og kvalitetssikre de mange data, vi indsamler om vejene med vores målekøretøjer? Så har vi måske jobbet til dig.

I denne stilling vil du blive en del af afdelingen Målinger, hvor du vil komme til at arbejde sammen med ti kollegaer på kontoret i Fløng. Du bliver en del af en afdeling, hvor vi både vægter den faglige diskussion og den hyggelige samtale ved kaffemaskinen højt. Vi har en tværfaglig baggrund, og vi samarbejder tæt med andre afdelinger. Vi tager os tid til at sparre og introducere/oplære i en opgave.

I Målinger udfører vi vejtekniske målinger, hvor vi indsamler tilstandsdata på hele statsvejsnettet, som fx friktion og jævnhed. Teamet i Fløng har ansvar for efterbehandling, kvalitetssikring og afrapportering af tilstandsregistreringer på vejene.

Dine opgaver:
Vi forventer, at du indgår i følgende opgaver:

  • Processering og håndtering af store datamængder. Dette foregår i specialudviklet software og Excel, og indgående kendskab til Excel er derfor en forudsætning
  • Kvalitetssikring af data og procedurer
  • Afrapportering på afdelingens opgaver til kollegaer og samarbejdspartnere
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til vejforvaltningssystemet vejman.dk. Du vil få et spændende og fagligt udfordrende job med gode kollegaer og stor selvstændighed i opgaveløsningen.

Din profil:
Du har en relevant baggrund, er systematisk og detaljeorienteret, men kan samtidig bevare overblikket over omfattende datamængder og store regneark. Du har en stærk it-relateret profil. Du kan have gennemført en erhvervsuddannelse (EUD) indenfor IT-området, fx EDB-assistent, datamatiker eller lignende. Eller du kan have relevant beskæftigelse indenfor IT-området.

Det er en fordel, hvis du har viden om veje eller har arbejdet i en driftsafdeling hos en kommune eller rådgiver, men det er ikke et krav. Du har måske en uddannelse eller kurser indenfor kvalitetssikring, dataanalyse og lignende. Du kan arbejde selvstændigt og har gåpåmod og kan holde humøret højt, også i pressede situationer. Du har flair for at sætte dig ind i og benytte forskellige IT-systemer.

Om os:
Du kommer til at arbejde i afdelingen Målinger, som består af ca. 20 medarbejdere. De fleste af os arbejder på kontoret i Fløng, men vi har også kolleger på Vejdirektoratets kontor i Middelfart og i Skanderborg. Arbejdsstedet for denne stilling vil være i Fløng. Vejdirektoratet har en flekstidsordning og tilsigter generelt en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for hjemmearbejdsdage
Du får løn efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på følgende adresse: Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng).

Læs mere:
Du kan læse mere om, hvad det vil sige at arbejde hos os på www.vejdirektoratet.dk. Her kan du også få et alsidigt indblik i, hvordan andre medarbejdere synes, det er at arbejde hos os. Derudover kan du læse om afdelingens opgaver og udstyr i vores produkthæfte.

Få mere at vide hos afdelingsleder Lillian Wester-Andersen på tlf. 2222 7112 (lwa@vd.dk) eller Michael Jørgensen 7244 7039 (mijn@vd.dk).

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest 28. juni 2023.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejdirektoratet - Fløng, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169755&DepartmentId=9812&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847338

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet