Kære Sygeplejerske. Vil du arbejde i et afsnit omsluttet af en smuk natur? Læs med her.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Psykiatrisk Center Sct. Hans søger vi dig, der har lyst til at arbejde i et afsnit, hvor du har tid til fordybelse og hvor der er fokus på, at du løbende udvikler dig og trives i dit arbejde.

Velkommen til afsnit M21
Du bliver en del af afsnit M21, som er en del af afdeling M, der er førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med en psykisk lidelse og et misbrug. Behandlingsforløbene er på op til tre måneders varighed. Vi er et team med et stort sammenhold, der trækker på hinandens faglighed og er nysgerrig overfor kreativitet og andre måde at se tingene på.

”Vi er stolte af vores trivselsmålinger. Det er fantastisk med en medarbejdergruppe, der er så fagligt engageret. Man kan mærke, at de har det godt sammen, fordi de er enige om, at de vil det her og de brænder for deres arbejde” – Katia, Afdelingssygeplejerske

Vi har stor forståelse for behovet for at få arbejds- og privatliv til at hænge sammen. Derfor er vi fleksible og imødekommende overfor, at du selv kan have indflydelse på din vagtplan.


Din hverdag hos os
Du kommer til at arbejde i små kontaktteams om hver patient, hvor I sammen med tværfaglige samarbejdspartnere støtter patienten i at nå sit mål for behandlingen.

 • Du har daglige samtaler med patienten, hvor der er mulighed for at arbejde med et særligt tema ved en ugentlig samtale
 • Du arbejder målrettet med kognitiv adfærdsterapi, som sætter rammen for afsnittets talte sprog og vores metoder til at understøtte og træne forandringsprocesser hos patienterne.
 • Udover dine sygeplejefaglige opgaver, består du patienter med bl.a. hjemmeopgaver, planlægning af aktiviteter og at finde strategier til misbrugsophør.
 • Du bliver undervist i Virtual Virtuel Reality (VR), hvor patienten bruger VR som Kognitiv Miljøterapeutisk strategi til distraktion og beroligelse fra negative tilstande, som fx angst, trang og kedsomhed. Patienterne kan også bruge det til at træne situationer, hvor de ønsker en adfærdsændring.
”At arbejde med patienter med dobbeltdiagnose betyder, at man ofte bliver nødt til at arbejde med egne forståelser af hvordan noget bør være og være kreativ ift. at finde en god løsning på, hvordan noget kan være. Vi arbejder i individuel behandling og ikke i, hvordan vi plejer at gøre. Det betyder til gengæld, at vi er åbne og nysgerrige på hinandens arbejde, og vi vægter at bruge tid på faglig sparring i løbet af dagen” – Louise, din kommende sygeplejerske kollega i M21.


Hvorfor skal du søge stillingen hos os?

 • Du har tid til at være ny.
  Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring. Er du ny i psykiatrien tilbyder vi også kurserne ’Godt på vej i psykiatrien’ og ’Forebyggelse og håndtering af konflikter”.
 • Storslået natur og mangfoldige aktiviteter.
  Med en smuk placering ud til Roskilde Fjord har vi en fantastisk udsigt og gode muligheder for aktiviteter med patienterne. Vi har et stort fokus på omgivelsernes betydning for aktivitet, og bruger vores udearealer og det omgivende samfund, så meget som muligt.
 • Vi har fokus på faglighed og kompetenceudvikling. Vi har fast sparring hver dag og vi har et ugentlig kognitivt værksted og ugentlig supervision til at støtte personalet. Du bliver videreuddannet indenfor kognitiv adfærdsterapi (KAT) og dialektiskadfærdsterapi (DAT), allerede kort tid efter du er startet på afsnittet. Dertil bliver du tilbudt 5 faglige dage, som sikrer et godt kendskab til misbrugsbehandling. Er du interesseret i at videreuddanne dig, vil der desuden være mulighed for at tage specialuddannelsen eller klinisk vejlederuddannelsen. Hør mere om dine karrieremuligheder som sygeplejerske i psykiatrien her.
Dine kvalifikationer
Vi søger en autoriseret sygeplejerske med en stor interesse for at arbejde kognitivt i psykiatrien. Psykiatrisk erfaring er ikke en nødvendighed, er du ny i psykiatrien, skal vi nok sørge for, at du bliver godt klædt på.

Vi søger dig, der er kreativ i din tilgang til behandlingen og er god til at motivere og inspirere til udvikling, på et niveau der passer til den enkeltes ønsker og behov.

Hvis du har kompetencer indenfor klinisk vejledning eller specialuddannelsen i psykiatrisk sygeplejer, vil der blive lagt en vagtplan, der tilgodeser dette og der vil være andre opgaver end basisopgaverne.


Dine løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling. Er du interesseret i at høre mere omkring timesammensætningen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Katia Brix Friis på 2058 9904.

Tiltrædelse den 01. september 2023 eller efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.


Har vi vakt din interesse?
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Katia Brix Friis på 20589904. Vi inviterer også gerne på en kop kaffe og en rundvisning, hvis du kunne have lyst til at besøge vores skønne omgivelser ved Roskilde Fjord og opleve stemningen på et integreret afsnit.

Er du klar til at søge, så følg linket her på siden, hvor du kan uploade CV og ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 22. juni 2023.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og indkalder til samtaler løbende.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Sct. Hans, Boserupvej 2, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250009&DepartmentId=14478&MediaId=4954&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847990

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet