Kursus i fyldte chokolader hos Frellsen Fabriksbutik

dato

Deltag i et unikt chokoladekursus hos Frellsen Fabriksbutik i Roskilde, hvor du kan lære at temperere chokolade korrekt. Oplev glæden ved at lave dine egne fyldte chokolader og få indsigt i chokoladens verden. Kurset finder sted lørdag den 1. marts 2025 kl. 10:30.

På Frellsen Fabriksbutik i Roskilde kan du nu deltage i et spændende kursus, der fokuserer på den svære kunst at temperere ægte chokolade. Kurset er designet til voksne og tager dig med på en to timers rejse ind i chokoladens verden, hvor du vil lære at skabe blanke chokolader med det karakteristiske hårde knæk.

Skab dine egne fyldte chokolader

Under kurset får du mulighed for at lave dine egne fyldte chokolader og støbe massive chokolader af tempereret chokolade. Du vil arbejde med tre forskellige chokoladevarianter: mørk, fløde og hvid chokolade, samt fremstille ganache med eller uden alkohol. I alt vil du kunne tage ca. 730 gram chokolade med hjem.

En lærerig oplevelse med smag og feedback

Kurset giver dig mulighed for at stille spørgsmål, få feedback og naturligvis smage på dine egne kreationer. Du vil også få udleveret støbeforme og andet udstyr, samt et forklæde, hvis du ønsker at benytte dette. Kaffe, te, varm kakao og koldt vand vil være tilgængeligt under kurset.

Praktisk information:
Dato: Lørdag den 1. marts 2025
Tid: Kl. 10:30
Sted: Frellsen Fabriksbutik, Industrivej 14, 4000 Roskilde
Entré: 500 kr
Målgruppe: Voksne (minimumsalder 14 år)
Bemærk: Adgang kun for betalende deltagere. Det anbefales at medbringe en hårelastik ved langt hår og undgå trøjer med lange hængende ærmer. Komfortabelt fodtøj anbefales, da kurset foregår stående.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut