Lær at lave velsmagende vegetariske retter med bælgfrugter

dato

Tag del i en inspirerende madlavningsaften på Tjørnegårdsskolen i Roskilde den 28. oktober 2024. Her vil du lære at lave lækre vegetariske retter med bønner, linser og ærter, mens du får indsigt i, hvordan du kan dække dit proteinbehov uden kød.

De officielle danske klimakostråd opfordrer til at spise mindre kød og flere bælgfrugter. På dette kursus får du mulighed for at udforske de mange fordele ved bælgfrugter, som er rige på protein, kostfibre, vitaminer og mineraler, og som samtidig har et lavt klimaaftryk.

Madlavning og fælles buffet

Kurset byder på en praktisk madlavningsoplevelse, hvor deltagerne vil lære at lave simple og velsmagende vegetariske retter med bælgfrugter. Efter madlavningen vil der være en stor, fælles buffet, hvor alle kan nyde de spændende retter, de har lavet.

Find flere workshops og oplevelser

Hvis du er interesseret i flere madoplevelser, tilbyder LOF Kursuscenter Øst også andre workshops, såsom "Kikærternes Verden" og "Bælgfrugter for begyndere". Du kan finde disse og andre aktiviteter under LOFs koncept 'Bag om smagen', som inkluderer rundvisninger, smagninger, master classes, food talks og natur- og sanketure.

Dette arrangement er en del af kategorien masterclasses og ledes af underviseren Liv Teilmann Nielsen.

Praktisk information
Dato: Mandag 28. oktober 2024
Tid: Kl. 18:00
Sted: Tjørnegårdsskolen, Hyrdehøj 3, 4000 Roskilde
Arrangør: LOF Kursuscenter Øst
Målgruppe: Alle
Underviser: Liv Teilmann Nielsen
Hold: 40242212
For mere information og tilmelding, besøg LOF Kursuscenter Østs hjemmeside.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut