Lærer - barselsvikar - søges til SCR Fjordskolen Lysholm

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lysholm er en specialskole i Roskilde Kommune. Der går omkring 54 elever fordelt på 0. til 10. klasse på skolen. Vi er 55 professionelle og engagerede ansatte – lærere, pædagoger, pædagogiske assistenter/medhjælpere, fysio-/ergoterapeuter, skolesekretær og it-support. Skolen ligger i udkanten af Roskilde, så vi er heldige både at være tæt på byen og tæt på naturen.

Vores elever på Lysholm har generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder og har typisk fysiske funktionsnedsættelser og psykiske handicap. Nogle af vores elever har syndromer som fx Downs Syndrom, og en del af vores elever bruger kørestol.

På Lysholm er eleverne med andre ord en skøn flok børn med meget forskellige behov. Derfor er undervisningen og hverdagen hos os tilpasset den enkelte elev og foregår i en vekselvirkning mellem klasse-, hold- og eneundervisning.

Fokus er altid, at vi skal støtte vores elever så godt, vi overhovedet kan i at udvikle deres faglige, personlige og sociale kompetencer. Vi ved, at trivsel er fundamentet for udvikling og læring, så på Lysholm stræber vi hver dag efter, at dagen er fuld af glæde, tryghed, optimisme og anerkendelse.

Vi søger en lærer til mellemtrinnet til ansættelse pr. 1. august 2023. Stillingen er på fuld tid og et barselsvikariat. Vi ønsker en lærer med lyst til og meget gerne erfaring i at arbejde med skolens målgruppe, gerne med særlige kompetencer inden for alternativt støttet kommunikation, samt matematik og musik.

Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret, har et godt overblik, er initiativrig og robust i forhold til målgruppen, samt at du er indstillet på at arbejde tværfagligt. Og så er det bestemt en fordel med et godt humør. Alle nyansatte tilknyttes en mentor.

Løn og Ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende regler. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet straffe- og børneattest.

Arbejdstiden placeres primært i tidsrummet 7:45-15:15. Der er aftenmøder tirsdage i ulige kl. 16:15-18:15.

Yderligere oplysninger om Fjordskolen Lysholm kan læses på skolens hjemmeside https://lysholm.aula.dk 

Kontaktperson:
Afdelingsleder Tina Lerche-Henriksen, telefon 4631 7313/2320 6655, eller vicecenterleder Charlotte Nørgaard, telefon 4631 7312/2425 2047

Ansøgningsfrist: Fredag den 9. juni 2023 kl. 12:00
Samtaler forventes afholdt onsdag d. 14. juni 2023 fra kl. 14:00


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f5f1f22c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Fjordskolen Lysholm, Hyrdehøj, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=f5f1f22c&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840934

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet