Lav din egen julekonfekt hos Frellsen Fabriksbutik

dato

Få en unik oplevelse med at lave din egen julekonfekt hos Frellsen Fabriksbutik i Roskilde. Kurset afholdes både fredag den 6. december og lørdag den 7. december 2024, hvor du kan lære at lave lækker konfekt med ægte belgisk chokolade og klassiske ingredienser som marcipan og nougat.

Frellsen Fabriksbutik inviterer alle chokoladeelskere til at deltage i et spændende kursus, hvor du kan imponere venner og familie med din egen hjemmelavede julekonfekt. Kurset er åbent for alle over 10 år, og kun betalende deltagere har adgang.

På kurset vil du lære at lave seks forskellige varianter af julekonfekt, inspireret af kendte klassikere. Du vil få mulighed for at overtrække konfekten med mørk, fløde- og hvid chokolade, alt sammen lavet med ægte belgisk chokolade.

Hvad er inkluderet i kurset?

Kurset inkluderer ca. 650-700 gram hjemmelavet julekonfekt, og der anvendes blandt andet marcipan og nougat. Undervejs kan du smage på råvarerne, og der er kaffe, te og vand inkluderet i prisen.

Derudover får du opskrifter og notepapir med information om chokolade og temperering, samt alt nødvendigt udstyr og emballage, som er tilgængeligt på kursusstedet.

Pladserne til kurset skal bookes via linket, så skynd dig at sikre din plads til denne unikke oplevelse.

Praktisk information
Datoer: Fredag 6. december 2024 og lørdag 7. december 2024
Tidspunkter: Fredag kl. 16:30 og lørdag kl. 10:30
Sted: Frellsen Fabriksbutik, Industrivej 14, 4000 Roskilde
Entré: 400 kr
Minimumsalder: 10 år
Booking: Kursus skal bookes via link



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut