Målmandsløse Roskilde måtte se sig besejret

Profilbillede
dato

Efter en hård kamp endte lørdagens opgør mod Nykøbing FC med, at Roskilde Pigefodbold indkasserede et nederlag på 4-2.

Cheftræner Henrik Nielsen fortæller om det kaos, som holdet måtte bide skeer med inden kampstart:

Vi var et coronaramt hold, der drog til Falster. Vi kunne kun lige stille med 13 spillere, da vi lånte Casandra fra U14. Så vi havde 13 markspillere og ingen målmand. Første halvleg blev spillet i kraftig modvind, og vi havde svært med at få bolden fremad, men kom til en del chancer indstillingen og fighten var i orden.

Betingelserne for Roskilde Pigefodbold var dermed ikke nemme. Henrik Nielsen beretter om kampen:

Selvom vi kom bagud 3-0 så fortsatte vi, og får også reduceret til 3-1; efter godt gennembrud stod Emilie det rigtige sted, så vi var fulde af optimisme, og medvinden i 2. halvleg gjorde det lidt nemmere. Dog havde vi også mange dommerkendelser mod os. De scorer efter hjørne hvor der klart var målspark, og ved deres første mål var en spiller fem meter offside.

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Roskilde Pigefodbold konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Nielsen mener, at der er plads til forbedring:

Vi skal forbedre skarpheden i feltet, og der skal afsluttes mere første gang. Ellers er der ikke så meget vi kunne gøre. Vi var meget handicappet af afbud og det faktum, at vi ikke havde en målmand gjorde det svært.

Oven på kampen, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp og selvom det endte med et ærgerligt nederlag, så har cheftræneren rosende om to spillere der tog én for holdet:

Jeg er imponeret over Majse og Sara der meldte sig til at stå på mål. De gjorde alt hvad de kunne.

I næste omgang er det Greve Fodbold, som Roskilde Pigefodbold skal møde til et opgør på Himmelev Idrætspark. Kickoff klokken 19:30, fredag den 4. februar.

Kampens resultat: 4-2 til Nykøbing FC
Række: Vinterbold U-16 Piger Øst

Kilde: Cheftræner Henrik Nielsen, Roskilde Pigefodbold - Vinterbold U-16 Piger Øst