Medhjælper 20 timer om ugen til dagtilbuddet Universet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vær med til at skabe rammerne for, at alle børn føler sig betydningsfulde både i fællesskabet og som individ. I Universet har vi fokus på at både krop, hjertet og hjernen skal vokse for at udvikle det hele menneske. Du bliver en del af en arbejdsplads med fagligt fundament, pædagogisk retning og værdigrundlag – og så emmer huset af høje ambitioner på alle børns vegne.

Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor børnene inddrages i det daglige, og hvor udvikling og læring er i fokus med udgangspunkt i det enkeltes barns behov.

Du bliver en del af en personalegruppe som er empatisk, har stor tillid til hinanden og er gode til at skabe struktur og rammer, som gør det trygt og rart at være både barn og voksen i Universet. Vi er opmærksomme på børnenes initiativer og giver plads til, at de kan udfolde sig forskelligt. Vi er nysgerrige på at forstå børnenes opfattelse af verden og tager udgangspunkt i børneperspektivet.

Vi har et skønt fællesskab, hvor vi samarbejder og griner sammen. Du får engagerede, fagligt skarpe og hjælpsomme kolleger. Det er vigtigt for os, at du sammen med os tager ansvar for vores fællesskab.

Vi har brug for dig som:

  • Har erfaring med at arbejde i et dagtilbud eller har interesse for det
  • Kan være en god sproglig rollemodel for børnene, der skal lære at mestre dansk
  • Kan tage medansvar for praksis i samarbejde med det pædagogiske personale og aktivt deltage i planlægningen og udførelsen af de pædagogiske aktiviteter med børnene
  • Har en naturlig nysgerrighed ift. de intentioner, der ligger bag børnenes handlinger

Det er vigtigt for os, at du er omsorgsfuld og nærværende i kontakten med det enkelte barn, har et roligt overblik og er bevidst om dit eget ansvar for dele af den daglige drift.

Børnehuset Universet er en integreret daginstitution for børn i alderen 0-6 år. Vi er fordelt i et vuggestuehus og et børnehavehus, men vi ser os selv som ét hus og med fælles ansvar for alle børn.

Alle børn er tilknyttet en stue og en primærpædagog, hvor de ”hører til”, men de besøger hinanden på kryds og tværs og mange aktiviteter går derfor også på tværs af stuerne. 

Vi bor i Hedehusene med en række alsidige legepladser, motorikbaner og skøn natur i området, som vi ofte benytter aktivt.

Ansøgningsfristen er den 22. juni
Vi holder løbende samtaler. 

Der er tale om et fast deltidsjob på 20 timer ugentligt, med ansættelse pr. 1. august eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet så ring til Børnehuset Universet mellem kl. 10 og 11 på 43353430. 

Mens du venter, kan du læse mere om pædagogik, læring og udvikling på kommunens hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Høje-Taastrup Kommune, Bomager 16, 2640 Hedehusene

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://htk.career.emply.com/ad/medhjaelper-20-timer-om-ugen-til-dagtilbuddet-universet/ruzyp2/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848007

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet