Medhjælper til skønt børnehus søger en nærværende 0-6 års entusiast

Profilbillede
dato

Børnehuset Skademosegård, søger en medhjælper, der kan være med til at skabe gode, trygge og lærerige læringsmiljøer for vores skønne vuggestuebørn!

Da en af vores dygtige medhjælpere, skal ud at rejse, søger vi en fast medhjælper til vores vuggestue.

Vi har store ambitioner på børnenes vegne og vi ønsker at arbejde sammen med dig, som også synes, at børnenes trivsel, udvikling og læring kommer i første række. Dig, som tager ansvar for, at børnene kan lege og lære i udviklende og fællesskabende rammer. Har du hjertet og motivationen med dig, så tøv ikke med at søge.

På Skademosegård får du mulighed for at være en del af et fagligt stærkt arbejdsfællesskab. Vi tager udgangspunkt i børneperspektivet og vi er optaget af at skabe et anerkendende og rummeligt miljø, hvor der er plads til alle. Vi ved, at dette afhænger af, at vi formår at skabe tydelige og forudsigelige rammer, som er trygge at navigere i for både børn og voksne.

Her er plads til små og store følelser, til nysgerrighed på omgivelserne og på hinanden, til ture ud af huset, sang, musik og dans, udeliv og meget meget mere.

Skademosegård er en arkitekttegnet institution på 1768 indendørs m2. Institutionen er godt indrettet, så den fremstår hyggelig og overskuelig for både voksne og børn.  

Vi har store, lyse og indbydende lokaler og skønne udendørs legepladsarealer. Vi har en spisesal som storehuset benytter. Vi har en kold hal, som benyttes af alle til bl.a. at cykle og køre på mooncars. Vi har en gymnastiksal og vi har et motorikrum i vores lillehus.

Børnehuset består af tre afdelinger Lillehuset, Mellemhuset og Storehuset. Vi organiserer os i mindre grupper i løbet af dagen, hvor de voksne er nærværende og har tid til fordybelse. De små læringsmiljøer sikrer, at vi kan have øje for det enkelte barn såvel som for den samlede børnegruppes udvikling, trivsel og læring.

Vi går op i, at de voksne er opsøgende og deltagende i børnenes lege. Vi er nysgerrige på børneperspektivet og vi brænder for at skabe rammer, som er udviklende for børnenes fantasi, leg og sociale fællesskaber. Vi er i Skademosegård optaget af, at hele dagen er et læringsrum. Vi har derfor et særligt fokus på at skabe kvalitet i rutinerne.

Vi søger en nærværende, udviklingsorienteret og ansvarlig medhjælper, der brænder for 0-6 års området. Køn og erfaring er ikke afgørende, bare du brænder for og tager ansvar for at være med til at skabe den bedste hverdag for børnene i Skademosegård.
Du skal nyde at arbejde i et miljø, hvor udvikling er nøgleordet, hvor faglig refleksion er en naturlig del af praksis, og hvor børn og forældre er i centrum.

Skademosegård er et velfungerende børnehus med en høj faglighed og med en engageret personale- samt forældregruppe.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling på 32-37 timer. Stillingen besættes hurtigst muligt.
I forbindelse med ansættelses indhentes der børne- og straffeattest.

Du er meget velkommen til at kontakte konstitueret pædagogisk leder Louise Agerbo Sehested 20265720 eller hjælpeleder Christina Overby Jalksø 2463 1975, hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller hvis du har lyst til at komme og besøge os før du sender din ansøgning.

Ansøgningsfrist den 21 juni. Vi afholder løbende samtaler.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5dcd99da)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Skademosegård, Højbakken, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6057535

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet