Oliver Stenberg bombede løs i vanvittig Gevninge-sejr

Oliver Stenberg kvitterede med hele fem mål. Fire af dem af scoret i kampens 13. minut (Foto: Denni Nielsen)
Profilbillede
dato

Søndagens møde mellem Gevninge IF og FHF på Hvalsø ny Idrætsplads, Kunstgræs bød på en vanvittig 14-0-sejr til hjemmeholdet.

Cheftræner Denni Nielsens umiddelbare reaktion på søndagens kamp er:

Lidt for stor niveauforskel på de to hold i dag. Jeg er glad for at vi holdt nullet, generelt spillede godt og koncentreret, og holdt vores aftaler.

Gevninge IF-mandskabet havde momenter, der især begejstrer cheftræneren:

Vi har en del fokus på at få forsvaret spillet sammen, og få spillet bolden fornuftigt ud af zonen. Det lykkedes fint i dag, men vi havde også bedre tid end vi ofte har. Så vil vi også gerne have flere folk med i kontrafasen, det fungerede også fint. Generelt var der meget der fungerede godt i dag.

Derudover fremhæver Denni Nielsen især enkelte præstationer:

Tre spillere scorede hattrick, ikke tit vi ser det. Men især Oliver Stenberg, der med hele fem mål gjorde en forskel. Kampen var reelt set afgjort efter et kvarter, hvor Oliver allerede havde lavet fire -  herefter kom han en tur ud på bænken. Villads Leed i det centrale forsvar skal også have ros for, at vi holder nullet, og at han bidrager med masser af god kommunikation.

Med hjemmesejren i hus kan Gevninge IF nu se frem til, at de i den kommende runde møder Ejby IF 1968 på Glostrup Idrætspark Kunstgræs lørdag den 12. marts klokken 13:00.

Kampens resultat: 14-0 til Gevninge IF
Række: Vinterbold U-14 Drenge 3

Mål
2'1-0Oliver Stenberg
8'2-0Oliver Stenberg
11'3-0Oliver Stenberg
13'4-0Oliver Stenberg
35'5-0Jacob Liltorp
37'6-0Kasper Lowes
40'7-0Kasper Lowes
54'8-0Kasper Lowes
55'9-0Noah Escobar
61'10-0Oliver Stenberg
62'11-0Lukas Bendtsen
65'12-0Lukas Bendtsen
68'13-0Tobias Pedersen
70'14-0Lukas Bendtsen

Kilde: Cheftræner Denni Nielsen, Gevninge IF - Vinterbold U-14 Drenge 3