Oplev Malene Mortensen live i KunstSmedjen

dato

Den anerkendte jazzsangerinde Malene Mortensen giver koncert i KunstSmedjen i Roskilde lørdag den 21. september 2024. Med en karriere fyldt med musikalske højdepunkter og samarbejder med både danske og internationale artister, er der lagt op til en aften fyldt med jazzens magi og improvisation.

Malene Mortensen er kendt for sin dybe kærlighed til jazzens farver og muligheder. Hendes evne til at improvisere og skabe en nær kontakt til publikum gør hendes liveoptrædener til noget helt særligt. For Malene er det at spille live en legende og undersøgende proces, hvor hun sammen med sine musikalske legekammerater skaber en unik oplevelse i nuet.

Jazzens frihed og muligheder
Malene nyder ikke kun liveoptrædener, men også processen med at indspille musik i studiet. Hendes albums er som bøger, der kan genopleves igen og igen, hver gang med nye indtryk. Hendes seneste album, "A New Kind of Love", udgivet i oktober 2022, indeholder både egne sange og jazzstandarder, omarrangeret i samarbejde med Søren Baun.

En karriere fyldt med samarbejder
Gennem sin karriere har Malene sunget med mange forskellige artister, både danske og udenlandske. Blandt dem er Avishai Cohen, Christian Sands, Magnus Hjort og mange flere. En af de mest mindeværdige oplevelser var hendes deltagelse i Dansk MGP i 2002, hvor hun sang "Vis Mig Hvem Du Er" i den internationale konkurrence i Tallin.

En aften med jazz i verdensklasse
På scenen i KunstSmedjen vil Malene Mortensen blive akkompagneret af Søren Baun på klaver og Morten Ankarfeldt på bas. Sammen vil de skabe en aften fyldt med jazzens vidunderlige rum for improvisation og musikalsk leg.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 21. september 2024
Tid: Kl. 20:00
Sted: KunstSmedjen, Bagtæppet 8, 4000 Roskilde
Entré: 50-180 kr
Arrangør: Alle

For billetter og yderligere information, besøg KunstSmedjens hjemmeside.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut