Ostens dag på ZBC Roskilde: En dag i ostens tegn

dato

Fredag den 7. marts 2025 åbner ZBC Roskilde dørene til en dag fyldt med osteoplevelser. Fra kl. 14.00 til 17.00 kan alle interesserede deltage i Ostens Dag på Slagteriskolen, hvor der vil være spændende oplæg fra osteproducenter og smagsprøver fremstillet af skolens fødevareelever.

Ostens Dag på ZBC Roskilde er en unik mulighed for alle osteelskere og nysgerrige sjæle til at dykke ned i ostens verden. Arrangementet byder på åbent køkken, hvor faglærere og osteproducenter vil dele deres viden om udvalgte oste, deres egenskaber og det rigtige tilbehør.

Spændende oplæg og delikate smagsprøver

Under arrangementet vil der være mulighed for at høre spændende oplæg fra både osteproducenter og faglærere. De vil dele deres ekspertise og fortælle om de forskellige typer oste, deres unikke smagsprofiler og hvordan de bedst kan nydes.

Desuden vil ZBC's fødevareelever i samarbejde med faglærerne producere lækre smagsprøver, som de besøgende kan nyde. Det er en fantastisk chance for at opleve ost på en helt ny måde og få inspiration til, hvordan ost kan integreres i forskellige retter.

Praktisk information

Dato: Fredag den 7. marts 2025
Tid: Kl. 14.00-17.00
Sted: Slagteriskolen, ZBC - Roskilde, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
Entré: Fri entré
Målgruppe: Alle
For mere information, kontakt Mette Lauge på 41 72 10 64 eller mlsi@zbc.dk
Læs mere på www.kurser.zbc.dk/foedevarer.dk



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut