Pædagog søges til ambitiøst børnehus med fokus på læring og trivsel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at være med til at forme et børnehus med en stærk pædagogisk faglighed? Kan du se muligheder i et mindre børnehus med mulighed for at dele sig i mindre grupper? Vil du være med til at skabe alsidige lege- og læringsmiljøer, hvor refleksion og evaluering er en central del af den pædagogiske udvikling?
Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os
Roskilde Kommune er ambitiøs, også når det gælder børn. Vi er kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi har gennem en årrække arbejdet intensivt med at øge kvaliteten af vores dagtilbud, bl.a. gennem udvikling af nyt koncept for pædagogiske tilsyn og målrettet implementering af de styrkede pædagogiske læreplaner.

Den 1. november 2021 åbnede Trylleskoven dørene for 13 vuggestuebørn og 22 børnehavebørn. Huset rummer mange muligheder for etablering af gode og spændende pædagogiske læringsmiljøer. Vi bor tæt på natur som giver god mulighed for ture ud af huset.

Institutionen er en del af Område Nordøst, som også rummer børnehusene Veddelev, Egegården, Frejas Have, Elverhøj, Storkereden, Hyldekær, Børnehaven Brumbassen.

Om stillingen
Vi søger en uddannet pædagog til vores vuggestue. Du er ambitiøs på børnenes vegne og du ser muligheder i både at arbejde med vuggestue- og børnehavebørn. Stillingen er på 37 timer og er til besættelse fra den 1. august.

Vores primære vision er at opbygge et solidt pædagogisk fundament med fokus på et godt børneliv, hvor alle børn mødes af varme og omsorgsfulde voksne, samt et stærkt professionelt læringsfællesskab. Vi tror på, at børn gør det godt, hvis de kan, og at vi derfor altid skal kigge på om vores tilgang og de rammer, vi opstiller, er mulige for det enkelte barn at navigere i, og hvis ikke, så skal vi tage ansvar for at justere vores praksis.

Med afsæt i denne vision er vores væsentligste fokuspunkter for det pædagogiske arbejde

  • Anerkendelse, nysgerrighed og en grundlæggende tillid i mødet med alle dem, vi omgås i dagligdagen
  • Nærværende voksne i børnehøjde, som følger og understøtter børnenes initiativer og selv tager initiativ til igangsættelse af aktiviteter
  • At de voksne kan lide at lege og finder mening i det
  • At turde kigge på egen og andres praksis og italesætte eventuelle behov for justeringer for at udvikle en stærk feedback-kultur
  • Løbende udvikling af de pædagogiske læringsmiljøer, hvor refleksion og evaluering betragtes som en central del af den pædagogiske udvikling
  • Fokus på at arbejde struktureret og fleksibelt
  • En ressourceorienteret og dialogsøgende tilgang til forældresamarbejdet.

Hvis du vil vide mere om stillingen, eller ønsker at besøge os, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rikke på mobil 2013 8174.

Ansøgningsfristen er torsdag den 27. juni 2024.
Samtalerne afholdes løbende.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Vi indhenter referencer, samt straffe- og børneattest inden ansættelse kan ske.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6fea909a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Trylleskoven, Dyssevej, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068992

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet