Pædagog søges til barselsvikariat i Børnehuset Hanen, der hvor det gode børneliv begynder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Hanen søger en uddannet pædagog til vuggestuen, på 33-37 timer ugentligt. Stillingen er hos de yngste på 0-2 år i vuggestuen med start i januar 2024

Vi søger en ambitiøs kollega der drømmer om, at blive en del af et børnehus i faglig udvikling. Da vores barselsvikariat er hos de yngste vuggestuebørn, er det vigtigt, at du brænder for den første læring, samt småbørnspædagogikken. Du skal kunne igangsætte aktiviteter med fokus på sansning og udvikling hos det enkelte barn og i børnegruppen. Vi forventer ligeledes, at du kan planlægge og igangsætte forløb og aktiviteter i gang som matcher børnenes nærmeste zone for udvikling.

Vi søger en struktureret kollega der kan mærke hvad børnene har brug for og handle derpå.

Vi er i gang med et større pædagogisk forløb, der omhandler natur udeliv og science. Her eksperimenter børn og voksne med alt fra krible krable til mudder og sanser. Det er projekt der løber hen over et år, hvor du sammen med dine kollegaer i vuggestuen arbejder sammen med områderes andre vuggestuer, samt din pædagogiske leder. Vi eksperimenterer, undersøger, dufter, mærker og gentager processerne igen og igen. Vi kigger efter børnenes læring, initiativer, evaluerer og vidensdeler vores praksis.

I Hanen møder du:

  • Dygtige og ambitiøse kollegaer der vægter faglighed højt. Dette ses i dagligdagen med nysgerrige spørgsmål om hinandens praksis. Hver uge har vi skemalagt forberedelsestid og stuemøder, hvor der er sparring og pædagogisk planlægning.
  • Kollegaer er har nemt til smil, latter, sjov og hjælpsomhed. Om du er nyuddannet eller med erfaring, betyder ikke det store – bare du er klar på at hoppe med på vognen.
  • En masse nysgerrige og skønne børn, der elsker at lege, synge, der eksperimenterer med de forskellige og foranderlige læringsmiljøer.
  • Et hus med et professionelt læringsfællesskab. Det ses i dagligdagen hvor vi er opmærksomme på vores sociale kapital og trivsel. Vi har en sund kultur, med lavt sygefravær, og en flot trivselsmåling og tilsynsrapport.
  • En engageret forældregruppe, der mærker om du brænder for arbejdet med deres børn. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på det gode forældresamarbejde, hvor der både i dagligdagen og til møder er fokus på barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Om Børnehuset Hanen kan vi fortælle:
At vores børnehus er beliggende i Himmelev, som er et naturskønt område.
I børnehuset er der 26 børn fordelt på to vuggestuegrupper og 50 børnehavebørn fordelt på 3 grupper.

Vi er en del af område Midt Øst og samarbejder med de seks øvrige institutioner i vores område bl.a. samarbejder vi på tværs i læringsgrupper og udviklingsarbejde.
Værdierne for område Midtøst er nysgerrighed, faglighed og fællesskab.

Vores kerneopgave har vi defineret som:
"børns trivsel og læring i centrum" og vores vision lyder "I område midtøst vil vi arbejde med høj kvalitet og et særligt fokus på leg og læring, for at skabe robuste og demokratiske børn."

Hvis du søger vores stilling har vi en forventning om, at du kan byde ind i ovenstående. Samt at du til en samtale vil kunne tilføje yderligere punkter, der er vigtige for dig og for den faglighed du har at tilbyde samt står for. Du må meget gerne komme og blive vist rundt, så du kan se om Hanen er noget for dig.

Såfremt du søger stillingen, skal du bruge det aktive elektroniske "Søg stillingen"-link.

Straffe- og børneattest indhentes ved ansættelse. Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Spørgsmål rettes til pædagogisk leder Maiken Hansen på tlf. 5180 3521 eller 4631 4787, eller på E-mail: Maikenth@roskilde.dk  

Ansøgningsfrist er d. 20.10.123 kl 12.00
Samtaler afholdes den 26.10.23 kl 13 - 16


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d6c7d96d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Hanen, Ravnsholt, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914186

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet