Pædagog til udviklingsorienteret børnehus med fokus på det gode børneliv

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog med lyst og mod på udvikling søges til børnehus.

Børnehuset Bella Luna søger en fagligt stærke og engageret pædagog til børnehaveafdelingen med snarlig ansættelse på mellem 32 og 37 timer.

Har du lyst til at være en del af en personalegruppe, der brænder for at skabe rammer for det gode børneliv – hvor børneperspektivet, et aktivt udeliv, samarbejde, kommunikation og engagement er nøglebegreber - så er dette måske stillingen for dig?

Stillingen er i vores børnehaveafdeling. Du vil blive en del af et dygtigt team omkring børnehavebørnene, som er ved at opbygge et stærkt fagligt stillads. Vi er et børnehus med op til 26 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn samt ca. 12 ansatte. Vi arbejder afdelingsopdelt med samarbejde på tværs af huset, og lægger vægt på overgange fra vuggestue til børnehave.

Børnehuset Bella Luna er en del af område Midtvest. Området består af børnehusene Hørgården, Bella Luna, Trehøje, Skovmosen, Peblingevej, Bullerby, Mælkebøtten og Børnehaven Bredgade. Vi lægger i vores personalepolitik vægt på, at skabe resultater gennem faglighed, tillid og mod, og desuden mulighed for udvikling og uddannelse.

Vi søger en udviklingsorienteret pædagog, der ser det hele menneske i hvert enkelt barn og som har lyst og evner til at understøtte børnenes sociale udvikling og arbejde for et stærkt socialt fællesskab på tværs af alder, der understøtter det fælles liv i børnehuset. Bella Luna er et børnehus med 4 vækstpladser, som rummer børn med behov for pædagogiske indsatser.

Er du optaget af struktur og organisering i arbejdet, så vi får skabt et stærkt fagligt fundament med forudsigelige rammer? Og samtidig optaget af at skabe en tryg og spændende hverdag i børnehøjde? Så er du måske lige den vi søger.

Du skal kunne arbejde selvstændigt såvel som du er en stærk holdspiller. Du skal have lyst og mod til at reflektere, deltage og præge den faglige udvikling i huset.

Vi forventer at du har lyst til at indgå i den fortsatte udvikling af børnehaveafdelingen, såvel som hele huset. For stillingen gælder det, at vi ønsker en pædagog, der brænder for udelivet og kan tage afsæt i det i den pædagogiske praksis. Vi lægger vægt på at udvikle det udendørs læringsmiljø.

Vi har et godt samarbejde med Forældrekontaktudvalget og øvrige forældre, og tænker det er rigtig værdifuldt med dialog og sparring med forældrene.

I Bella Luna vil du blive en del af:

  • Gode udviklings- og evt. uddannelsesmuligheder
  • Tid til forberedelse
  • Fleksibilitet, så arbejdsliv og privatliv balanceres bedst muligt under hensyn til kerneopgaven.
  • En hverdag i et godt fællesskab, og en positiv og sjov stemning for både børn og voksne.
  • Det store fælles "vi", så opgaver og udfordringer løses i fællesskab.

Vil du vide mere, kan du kontakte os på 21797410, spørg efter Miriam Bendtsen, konstitueret pædagogisk leder for spørgsmål eller aftale om besøg.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. 

Vi indhenter børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen i Roskilde kommune.

Ansøgning via knappen i bunden af annoncen 

Startdato: efter nærmere aftale

Ansøgningsfrist: fredag d. 14.6. 2024 kl. 12.

Samtaler forventes afholdt onsdag d. 19.6. mellem kl. 12.00-16.00. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1e2ddd46)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Roskilde Kommune - Børnehuset Bella Luna, Kornvej, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6057605

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet