Roskilde Festival 2022 er for dem, der blev snydt

Profilbillede
Astrid Bruun

94 procent af dem, der havde billetter til Roskilde Festival 2020 og 2021, som blev aflyst, har valgt at overføre deres billetter til næste år i 2022. Det bliver derfor en festival for alle dem, der blev snydt for oplevelsen årene før.

Du skal være mere end almindelig heldig, hvis du får fat i billetter til Roskilde Festival 2022, for der vil ikke blive mange at købe af, skriver Roskilde Festival på deres hjemmeside, ifølge Sjællandske Medier.

Fordi så mange mennesker har overført deres billet til næste år, så er Roskilde Festival sikret et godt økonomisk fundament, og det er de naturligvis glade for og har fortjent oven på sådan et par rædselsår.

Mere ærgerligt er det for alle håbefulde købere, der er blevet rådet til at skrive sig op på en venteliste, for så får de besked, når billetterne sættes til salg. Her gælder først til mølle-princippet, så det er bare om at sidde klar, når salget skydes i gang til efteråret. 

Det bedste du kan gøre, hvis du virkelig gerne vil have fingre i de eftertragtede billetter, er simpelthen at skrive dig på ventelisten og sidde klar den dag, hvor beskeden tikker ind, om at der nu er åbnet for salget. Held og lykke!

Kilde: Redaktionen
Flere artikler