Roskilde Kommune lancerer grønt initiativ med udlån af elcykler til borgerne

dato

Roskilde Kommune præsenterer nu et bæredygtigt alternativ til biltransport i form af udlån af elcykler. Formålet med initiativet er at indbyde borgerne til en grønnere og mere bæredygtig transportform og minde dem om de sundhedsmæssige fordele, som cykling kan medføre.

Folk bosiddende i Roskilde har nu muligheden for at låne en elcykel i en periode på op til tre måneder. Dette initiativ fungerer som et forsøgsprojekt, hvor interesserede har mulighed for at prøve de mange fordele, som elcykler kan indebære i deres daglige transport.

En sådan ordning kan for mange være en ideel løsning til at komme i gang med at cykle mere, gøre transporten nemmere og mere bekvem – også når ruten kan være krævende og vejrforholdene ikke er de bedste. Det er også en mulighed for at teste, om en elcykel kunne være en permanent løsning for dem.

Dette tiltag er et skridt mod en mere bæredygtig kommunal transportpolitik, og Roskilde er stolt over at kunne tilbyde sine borgere en mulighed for at afprøve en sund og bæredygtig transportform helt uden omkostninger.


https://www.roskilde.dk/da-dk/nyheder/lan-en-elcykel/
Kilde: Roskilde Kommune