Roskilde Pigefodbold fortsætter succesen

Profilbillede
dato

Roskilde-pigerne fra U18-Øst spillede ude, på Kløvermarken mod Sundby, og de leverede igen en fantastisk indsats. Roskilde Pigefodbold gik til pause med en 3-1 føring, og målfesten fortsatte da også ind i 2. halvleg.

U18-pigerne fra Roskilde Pigefodbold leverede i flere perioder en utrolig velspillede indsats, hvor de kørte bolden rundt om modstanderne fra Sundby.
Dagens 7-1 sejr til pigerne fra Roskilde Pigefodbold betyder, at U18-pigerne indtager 2. pladsen i rækken, foran Herlufsholm GF på 3. pladsen og Brøndbyernes IF 4. pladsen.

U18-pigerne fra Roskilde Pigefodbold er fortsat et af de hold, som har spillet færrest kampe i sæsonen, og der var da også en relativ pæn opbakning til Roskilde-pigerne ved dagens kamp på Kløvermarken.

Roskilde-pigerne er allerede på grønsværen igen torsdag den 23. september, hvor de spiller hjemme mod Brøndbyernes IF med kampstart kl. 17.30. Kom frisk og støt op, om de lokale talenter fra Roskilde Pigefodbold.

Kilde: Roskilde Pigefodbold