Roskilde Pigefodbold leverer en sand magtdemonstration

Profilbillede
dato

Søndag kl. 16:00 var scenen sat på Himmelev Idrætspark, da Roskilde Pigefodbold sendte B 1908 hjem med et 6-0-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Roskilde Pigefodbold-cheftræner, der udtalte sig til VORES Roskilde efter kampen.

Efter sidste uges kamp, som ikke var noget at råbe hurra over, så tog vi arbejdshandskerne på. Vi var klar fra start, og alle var opsatte efter at vise at forrige kamp var en enkelt smutter. Efter 10 minutter stod der 2-0 og vi havde godt styr på modstanderen, og lod dem ikke komme frem til nogle chancer. Det blev 3-0 før pausen, og hele 1. halvleg var med flot spil, og gode beslutninger fra alle spillere.

2. halvleg foregik som 1. halvleg. Vi havde fat i modstanderen, og vi scorede igen tre gange. Med lidt mere koldblodighed havde vi måske scoret to-tre mål mere, men alt i alt var det en rigtig god indsats over hele banen fortæller Henrik Nielsen, Cheftræner for Roskilde Pigefodbold og uddyber, hvad der lykkes.

Vores pasninger, bevægelse uden bold, specielt når vi spillede den op fra målmanden. Vores pres og vores høje forsvarslinje fungerede godt i dag, vores midtbane fik godt fordelt de bolde de havde rigtigt, og hvis de ikke fik fat i bolden, så havde vores forsvar styr på det.

Selvom hele holdet leverede flot, er der alligevel nogen, der præsterede ekstra iøjnefaldende, ifølge Henrik Nielsen.

Frida's pres oppe foran var godt. Dagmar og Anna's fordeling af bolde på midten, Vagner i forsvaret sammen med Malle på mål og vores to kanter, Aya og Marie, for deres udfordring af modstanderne. Men generelt ydede alle en rigtig god indsats i dag.

På søndag den 20. marts møder Roskilde Pigefodbold, Herlufsholm GF. Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 på Himmelev Idrætspark.

Kampens resultat: 6-0 til Roskilde Pigefodbold
Række: Vinterbold U-16 Piger Øst