Roskilde Pigefodbold skaffer point ved dramatisk afslutning

Profilbillede
dato

Roskilde Pigefodbold gæstede Ringsted Stadion lørdag den 15. januar i mødet mod Ringsted Dame FK.
Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, betyder en jævnbyrdig kamp, at de må tage til takke med et uafgjort resultat.

Dagens præstationen betyder, at det endte i et 4-4-resultat, hvilket Roskilde Pigefodbold kan tage med hjem i bagagen. Cheftræner Henrik Nielsen uddyber:

En fysisk hård modstander, som sluttede i top 2 i øst-2 rækken, hvor vi skal prøve kræfter her i foråret. En rigtig god første halvleg, hvor vi også fører 3-0. Anden halvleg blev en rodet affære fra vores side af, i takt med de mange udskiftninger, vi foretog, skabte det forvirring inde på banen. Vi får slet ikke fat i noget, hvilke også ses da kampen går fra 3-0 til os til 4-3 til Ringsted, men holdet gir aldrig op og med et minut tilbage, får vi udlignet til 4-4. Der skal arbejdes med vores kæder, som slet ikke fungerede i anden halvleg, vi havde en del afbud i dag,  så vi fik set enkelte spiller på uvante pladser.

Trods resultatet, mener cheftræneren alligevel, at visse dele af kampen fortjener ros:

Specielt i først halvleg fungerede vore pres spil, pasningsspillet - samt vi tog de rigtige beslutninger både med- og uden bold

Nielsen vurderer dagens præstation:

Alle fortjener ros for første halvleg, men omvendt ved alle godt anden halvleg ikke er godkendt

Næste gang er det Nykøbing FC, Roskilde Pigefodbold møder på NFC Anlæg Syd.
Der er kampstart klokken 12:00 lørdag den 29. januar.

Kampens resultat: 4-4
Række: Vinterbold U-16 Piger Øst