Roskilde Pigefodbold vinder morgenopgør med bravur

Profilbillede
dato

Søndag kl. 08:30 var scenen sat på Himmelev Idrætspark, da Roskilde Pigefodbold sendte BSF hjem med et 5-0-nederlag.
Det var en glad og tilfreds Roskilde Pigefodbold-Cheftræner, der udtalte sig til VORES Roskilde efter kampen, hvor pigerne fra domkirkebyen smadrede gæsterne fra BSF med hele 5-0.

U16 startede træningslejren i Lejre i fredags. Dagens kamp, jeg tror, det er den bedst første halvleg, vi har leveret i min tid som træner, fungerede alt. Det som trænes i hverdagen virkede bare i dag, det var en sand fornøjelse, vi var på alle punkter bedre end modstanderen. Hvis vi præsterer sådan over en hel kamp, så bliver vi utrolige svære at spille imod. Vores anden halvleg blev tempoet lidt lavere, men efter hård træning og Futsall hele lørdagen var vi lidt trætte, men har alligevel ok styr på det, fortæller Henrik Nielsen, Cheftræner for Roskilde Pigefodbold og uddyber, hvad der lykkes.

Vores pres oppe på deres halvdel, vores genpres & afleveringer i dybden indlæg m.m.

Selvom 11 mand udgør et hold, er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Henrik.

Hele holdet for den fantastiske præstation, synes dog at vores mål til 4-0 sat ind på Hoved af Marie var rigtigt flot, men ros for at holde dampen oppe selvom benene var tunge efter en hård træningslejr.

På søndag den 13. februar møder Roskilde Pigefodbold Herlufsholm GF.
Kampen fløjtes i gang klokken 14:45 på Himmelev Idrætspark.

Kampens resultat: 5-0 til Roskilde Pigefodbold
Række: Vinterbold U-16 Piger Øst