BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for at bringe din kulinariske ekspertise i spil og bidrage til en sund og velsmagende kost for skolehjemselever, kursister og medarbejdere, så er du måske den kommende medarbejder i skolens kantineteam.
I et kantineteam med 9 kolleger og en køkkenchef får du en varieret og interessant arbejdsdag i tidsrummet 06.00 til 17.00, hvor I tilbereder gode og sunde måltider i et arbejdsmiljø præget af åbne og engagerede kolleger, der værdsætter uddannelsesmiljøet med unge mennesker og kursister.
Du får som kok primært ansvaret for at planlægge og producere den varme mad med fokus på ernæring, bæredygtighed, økologi og madspild.
På skolen er der forskellige arrangementer som svendeprøver og andre fejringer. De fleste arrangementer foregår i dagtimerne, men det kan få gange være om aftenen eller f.eks. en lørdag til Åbent Hus.
Dine daglige arbejde er præget af:
- planlægning og produktion af ca. 220 kuverter
- ansvaret for indkøb af råvarer og sikring af et effektiv vare-flow
- overholdelse af hygiejne- og fødevaresikkerhedsstandarder i henhold til gældende lovkrav
- tilpasning af menuer og udvikling af madtemaer i samarbejde med køkkenchefen
- oprydning og rengøring i køkkenet.
Kompetencer
Vi forventer, at du er uddannet kok og minimum har et par års erfaring. Du har i dine tidligere jobs vist, at køkkenhåndværket og tilberedning af velsmagende måltider er vigtigt for dig, samtidig med at du har interesse for ernæring, kostplanlægning og bæredygtighed.
Vi er mange ansatte, der har indflydelse på, hvordan elever og kursister oplever hverdagen hos os, så derfor skal du være i stand til at udvise fleksibilitet og rummelighed. Det er vigtigt, at du selv i pressede situationer kan træffe selvstændige beslutninger og samtidig formår at kommunikere respektfuldt.
Ansættelse sker i henhold til organisationsaftale mellem Skatteministeriet og Centralorganisationen af 2010 samt 3F for kostfagligt uddannet personale.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Køkkenchef Martin Egelund Holbek på telefon +4530180131 eller mail mho@rts.dk.
Stillingen ønskes besat pr. 01-01-2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med referencer skal være skolen i hænde senest den 03-12-2023.
Stillingen kan kun søges via skolens hjemmeside www.rts.dk/job.
Roskilde Tekniske Skole udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 2944 årselever. Vi har 427 medarbejdere og en omsætning på 349 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag m.m. på www.rts.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Roskilde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Roskilde Tekniske Skole, Køgevej 131, 4000 Roskilde
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944230