Seneste dødsannoncer og afdøde i Roskilde

Profilbillede
dato

Oversigt over afdøde i Roskilde

Her kan du se en oversigt over de seneste dødsannoncer og mindeord som er indrykket i Roskilde og omegn:

Opret mindeord

Mindeord oprettet på VORES Roskilde kan nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Oversigt over dødsfald i Roskilde og resten af Roskilde Kommune i Østsjælland

Der findes ikke en samlet oversigt over dødsfald, hverken i Østsjælland eller i Danmark, på navngivne personer. Det er derfor kun muligt at læse dødsannoncer og mindeord som indrykkes på de tilgængelige aviser og websites. Hvis du ønsker generelle statistikker, så findes der på Danmarks statistik en oversigt over dødsfald på dst.dk dødsfald og middellevetid. Statistikken indeholder oversigter over bl.a. dødsårsag, middellevetid og prognoser.

Overvejelser og gode råd til mindeord om afdøde

Når du skal indrykke mindeord, vil du oftest være i en følelsesladet situation. Det kan derfor være svært at overskue, hvad man skal skrive og hvor annoncen skal indrykkes.

Her er nogle gode råd:
Hvis du indrykker i en avis hvor du betaler per millimeter, så hold din tekst kort og faktuel. Du har begrænset plads og kan alligevel ikke sige alt det du gerne vil. Indrykker du mindeord hvor der er mulighed for at medtage meget tekst, så fokuser kun på alt det gode om den afdøde. Skulle der være dårlige relationer mellem den afdøde - eller dig - og andre familiemedlemmer eller bekendte, så hold dem ude af mindeordet. Det er normalt at indrykke dødsannoncer online. Dette er billigere, giver færre begrænsninger og annoncen kan deles med venner og bekendte via sociale medier.

Se oversigt over bedemænd i Roskilde

Denne artikel er skrevet af Marie Munk.