Servicemindet og driftssikker regnskabscontroller med gåpåmod

Profilbillede

Motiveres du af at bruge din viden og erfaring til at sikre høj kvalitet af opgaverne inden for regnskabsområdet? Trives du med at sætte ting i system, og har du en stærk regnskabs- og finansiel værktøjskasse? Så har vi jobbet til dig.

Økonomiafdelingens regnskabsenhed på Københavns Professionshøjskole (KP) søger en servicemindet og driftssikker regnskabscontroller, der kan medvirke til, at vores regnskab fortsat aflægges med høj kvalitet, og at interne kontroller og processer løbende udvikles og optimeres.

Vi har højt til loftet, plads til personlig og faglig udvikling og et stærkt arbejdsfællesskab samt et rigtigt godt arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i at spille hinanden gode. Vi tilbyder spændende, udfordrende arbejdsopgaver og et godt fagligt miljø med gode muligheder for faglig sparring. Som led i stillingen vil du blive tilbudt relevant videre- eller efteruddannelse.

Om jobbet
Som regnskabscontroller bliver du en del af finansteamet i regnskabsenheden. Du kommer til at samarbejde tæt med dine 15 kolleger i regnskabsenheden og med de øvrige medarbejdere i Økonomiafdelingen – samt alle de mange samarbejdspartnere, vi servicerer på KP.

Du får rig mulighed for at bidrage til planlægning, tilrettelæggelse og udvikling i regnskabsenheden, som har ansvaret for aflæggelse af KP’s regnskab med en årlig omsætning på 1,5 mia. kr. Vi arbejder kontinuerligt på at optimere processer og udarbejde procesbeskrivelser og vejledninger, ligesom registreringsrammen stadig søges forbedret. Vi har implementeret den fælles kontoplan for videregående uddannelsesinstitutioner under Uddannelses- og forskningsministeriet.

Som regnskabscontroller får du egne ansvarsområder med mulighed for god sparring i teamet, og du kommer særligt til at arbejde med:

  • Udarbejdelse af måneds- og årsrapportering; herunder omposteringer, afstemninger, kvalitetssikring mv.
  • Udarbejdelse af revisionsmaterialer og revisionskontakt
  • En registreringsramme med flere dimensioner, hvor du bidrager med indsigt i Navision Stat – herunder anvendelse af sags- og ressourcemoduler
  • Løbende optimering og strukturering af processer, digitalisering, rapportering og dokumentation.

Om dig
Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og nogle års erfaring fra revisionsbranchen eller en regnskabsafdeling i en mellemstor eller stor organisation.

Derudover lægger vi vægt på:

  • At du kan dit regnskabsmæssige håndværk, og at du er stærk i Excel og økonomisystemer
  • At du er systematisk, har blik for detaljen, er hands-on og kan lide at være den udførende kraft
  • At du er fleksibel i forhold til arbejdet, særligt i forbindelse med aflæggelse af årsregnskab og revision heraf
  • At du er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og rutiner
  • At du kan bevare roen, overblikket og ikke mindst det gode humør, når det går stærk.

Dit CV tæller, men det er mindst lige så vigtigt for os, at du vil tage del i fællesskabet, hvor vi løfter i flok, og alle bidrager til gode resultater og en god arbejdskultur.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som regnskabscontroller med start snarest muligt og senest den 15. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. 

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Helle Vestergaard Motsi på tlf.: +45 41897474​​.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 13-06-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og evt. 26.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023

Ved skriftlig henvendelse: https://kp-intern.career.emply.com/ad/servicemindet-og-driftssikker-regnskabscontroller-med-gapamod/jizise/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet