Spændende job som Industritekniker på daghold i Roskilde

Profilbillede
dato

Industritekniker til daghold i Roskilde

Kan du operere CNC maskiner, og er du dygtig til at gennemskue opgaver fra start til færdigt emne? Så har vi en ledig stilling som industritekniker på vores daghold i Roskilde.

RIAS bearbejder teknisk plast på alle tænkelige måder til alverdens formål. Med 65 års erfaring inden for plast, tilpasser vi den enkelte opgave med det rette materiale og med fokus på at give kunderne det bedste resultat og den bedste rådgivning. Vi samarbejder med alle brancher, så vi har bred erfaring med at realisere tanker og idéer i alle størrelsesforhold. Vi udarbejder både prototyper til massefremstilling og enkeltstående projektopgaver.

Jobbet i korte træk:

Vi søger en dygtig og iderig kollega til en fast stilling som industritekniker på dagholdet. Vi har et stærkt sammenhold, og du vil blive en del af et velfungerende og engageret team med en uformel omgangstone.

Dine primære opgaver vil være:

 • Programmering til drejning
 • Opstilling og betjening af CNC-Drej Multi 9 Axis
 • Produktion af både små og store serier

Om dig:

Vi forestiller os, at du har en baggrund som industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager eller finmekaniker. Det er vigtigt, at du har viljen og en håndværksmæssig indstilling med sans for samarbejde, da vi ønsker at stille et godt hold, hvor vi arbejder i samme retning.

Vi lægger vægt på at du:

 • Kan programmere på CNC maskiner og har evt. Mastercam erfaring
 • Er erfaren i 3 og 5-akset programmering
 • Selvstændigt kan opstille, indkøre og betjene CNC multiDrej
 • Kan læse og forstå tekniske tegninger og instruktioner
 • Er selvkørende og systematisk i din tilgang til opgaverne, og at du er en god kollega
 • Selvstændig og kan tilrettelægge din dag
 • Stabil og indstillet på at yde en ekstra indsats når det presser på

Det vil yderligere være et plus hvis:

 • Du har kendskab til Citizen og DMG Maskiner
 • Du har truckcertifikat
 • Du har kendskab til 3D målemaskine

Vi tilbyder dig:

Et spændende og udfordrende job i en sund virksomhed i vækst. Du får gode muligheder for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. RIAS tilbyder en attraktiv fast løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har en aktiv udviklende personalepolitik samt kantineordning.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til Jacob Hallgren jha@rias.dk. Vi har ingen fast ansøgningsfrist, idet ansøgninger bliver behandlet løbende. Det er vigtigt for os at finde den helt rette kandidat. Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Jacob Hallgren på tlf. 46 77 01 07.

Om RIAS:

RIAS A/S er en af de førende distributører af plast i norden. Fra vores hovedkvarter i Roskilde har vi opbygget 65 års erfaring i at løse vores kunders udfordringer med de rigtige produkter. RIAS er en del af thyssenkrupp, en koncern med 96.000 medarbejdere i 48 lande og med en omsætning på over 41mia. €. Det giver os mange unikke muligheder, både i forhold til markedsføring, forretningen og især vores medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

RIAS A/S, Industrivej, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052930

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet