Kikærter er kendt for deres alsidighed i køkkenet, og på dette kursus vil deltagerne få en dybere indsigt i, hvordan de kan anvendes på mange forskellige måder. Fra gryderetter og salater til snacks, brød og desserter, vil du lære at bruge både hele kikærter, kikærtemel og aquafaba.
En bæredygtig og klimavenlig tilgang til madlavningKurset fokuserer på at introducere deltagerne til en mere bæredygtig og klimavenlig måde at spise på. Ved at bruge bælgfrugter som kikærter kan man reducere sin klimaaftryk, og samtidig nyde en række lækre retter.
Fælles buffet afslutter kursetEfter en aften fyldt med madlavning vil deltagerne kunne nyde en stor, fælles buffet med de mange spændende retter, de har lavet. Det er en oplagt mulighed for at smage på de forskellige retter og dele oplevelsen med andre madentusiaster.
Find flere madoplevelser med LOFEr du interesseret i flere madoplevelser? LOF's koncept 'Bag om smagen' byder på en række aktiviteter over hele Danmark, herunder rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement er en del af kategorien masterclasses.
For mere information om Livs andre workshops, kan du besøge deres hjemmeside her.
Praktisk information
Dato: Mandag den 21. oktober 2024
Tid: Kl. 18:00
Sted: Tjørnegårdsskolen, Hyrdehøj 3, 4000 Roskilde
Arrangør: LOF Kursuscenter Øst
Målgruppe: Alle
Underviser: Liv Teilmann Nielsen
Hold: 40242213
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her