Verdens mest behagelige høje hæle kan nu købes Roskilde

Foto: Roccamore.
dato

Roccamore åbner butik i Algade i Roskilde d. 28. september 2023

Tredje gang er lykkens gang! Roccamore har to gange haft pop up shops i Roskilde, til stor begejstring for skoglade og kvalitetsbevidste roskildensere. De to midlertidige butikker var så populære, at det danske skobrand nu åbner den femte danske roccamore butik på Algade 9 i Roskilde.

Videnskabeligt bevist komfort og transparent værdikæde

Roccamores sko er håndlavede i Italien og videnskabeligt testet og valideret af Hvidovre Hospital til at løfte 44% af trykket i din svang, 26% af trykket på din forfod og 19% af trykket på din hæl. Roccamore er desuden det første brand i verden til at Cradle-to-Cradle certificere deres højhælede sko og have QR koder i skoene, der viser skoens rejse, helt tilbage til koen, den kom fra.

Et brand med en mission
Stifter Frederikke Antonie Schmidt har en stærk mission:

“Vi vil inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Roccamore kommer af de italienske ord roccaforte (fæstning) og amore (kærlighed). Og det er den følelse du får, når du tager et par af vores komfortable høje hæle på.

Alle vores sko er et fort af kærlighed, der i modsætning til mange almindelige hæle, svøber din fod i komfort, så du kan gå i dem i flere timer uden at få ømme fødder.”

SNEAKERS FOR SNEAKERS
Lige nu er roccamore-kampagnen SNEAKERS FOR SNEAKERS på alles læber.

Kampagnen støtter NGO’en 5 Skoler, hvor de to founders, Maren og Zarah, bygger skoler ved grænsen af Syrien til børn på flugt.

 For hvert par sneakers vi sælger i roccamore, donerer vi et par lokalt producerede sneakers til et skolebarn. De nye sneaker boots kan også købes i den nye butik.

Frederikke Antonie Schmidt er meget imponeret over Maren og Zarahs projekt: ”Vi er vilde med projektet og giver derfor et par lokalt producerede sko til et skolebarn, hver gang vi sælger et par sneakers. Vi er så stolte af at kunne bruge roccamore som et talerør for dette vigtige projekt.”

Bobler til alle og sofa til ægtemænd
Alle er velkomne til at prøve de behagelige sko og støvler, når det danske skomærke inviterer indenfor i det kendte rosa univers af håndlavede høje hæle og elegante støvler.

Den nye butik fejres med en åbningsfest torsdag d. 28. september klokken 14:00 - 18:00 med bobler til alle. Også tålmodige ægtemænd.

Hos roccamore er der altid tid til at hygge sig!

Kilde: Roccamore
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.