20-årig mand fra Gentofte overfaldet: Politiet søger vidner

dato

En 20-årig mand fra Gentofte blev overfaldet kl. 20.24, da han gik væk fra sine venner for at træde af på naturens vegne. Under overfaldet blev han sparket på låret og fik sprøjtet peberspray i ansigtet.

Overfaldet skete i forbindelse med en kontrovers mellem to grupper af personer i en camp. Den 20-årige var en del af den ene gruppe. Under overfaldet tabte en person sin mobiltelefon, og tre personer vendte senere tilbage for at hente den.

Den forurettede og hans venner kunne udpege de tre personer over for politiet, som eftersatte dem. Under eftersættelsen smed en af de tre personer, en 20-årig mand fra Brøndby, en peberspray fra sig. Politiet sikrede pebersprayen, og den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og anholdt.

En 19-årig mand fra Brøndby blev også anholdt og identificeret som ejermand til den tabte mobiltelefon. Begge mænd blev afhørt til sagen og efterfølgende løsladt. Den 20-årige mand kan forvente at høre mere fra politiet vedrørende hans overtrædelse af våbenloven.

Politiet har ikke kunnet sigte nogen for vold mod den 20-årige mand fra Gentofte og er interesserede i at høre fra personer, der har oplysninger i sagen. Gerningsmanden beskrives som en mand, 18-20 år, 180-185 cm høj, iført sort tøj. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport