Afdelingslæge, Gynækologisk-Obstetrisk afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En stilling som afdelingslæge er ledig ved Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital per 01.10.2023 eller efter nærmere aftale.

Vi opnormerer og søger nye kolleger, der ønsker at være del af en afdeling med godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer. Har du lyst til at bidrage til, at vi som afdeling til stadighed kan levere og udvikle en høj faglighed i tilbuddet til vores patienter, så hører vi gerne fra dig.

Vi tilbyder, at du kan være med til at forme din egen stilling indenfor obstetrik, almen gynækologi eller urogynækologi, og vi er åbne overfor at se på muligheden for kombinationsstillinger, som kan understøtte din faglige udvikling.

Faglig bredde og mulighed for specialisering

Afdelingen har en betydende almen gynækologisk aktivitet og regionsfunktion indenfor urogynækologi. Vi varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge og har højt specialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft. Vi har adgang til seks operationsstuer om ugen på den centrale operationsgang og seks operationsstuer om ugen på dagkirurgisk afsnit, og vi råder over en robot en dag om ugen primært til operation af livmoderkræft. Som speciallæge indenfor gynækologi, tilbyder vi ugentlig operationsdag, og kompetenceudvikling afhængigt af dine ønsker og behov.

Afdelingen er normeret til omkring 2500 fødsler om året, og har regional obstetriske funktioner indenfor insulinkrævende gestationel diabetes, gravide med stofskiftesygdomme, epilepsi og inflammatorisk tarmsygdom, og varetager gravide med monochoriske gemelli, truende for tidlig fødsel fra gestationsuge 28, IUGR og svær præeklampsi. Som afdelingslæge indenfor obstetrik får du mulighed for at være en del af et samlet forløb for den gravide fra start til slut. Afhængig af din interesse, kan vi tilbyde dig et ansvarsområde og faglig udvikling f.eks. som led i subspecialisering indenfor obstetrik eller føtalmedicin.

Høj faglighed, uddannelse, forskning, innovation, udvikling.

Vi vægter det meningsfulde tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne løses i fællesskab med gensidig respekt, fordi det skaber, det bedste udbytte for vores patienter. Vores afdeling er kendetegnet ved tillidsfuldt samarbejde og høj faglighed – på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Det bidrager til den gode stemning og høje grad af kollegialitet, som man oplever i afdelingen.

Afdelingen varetager undervisning af medicinstuderende og såfremt det har interesse er der mulighed for at søge et lektorat. Uddannelse er højt prioriteret i afdelingen. Vi varetager uddannelsen af kommende speciallæger, og har 12 uddannelsessøgende yngre læger ansat., og dette fokus vil øges fremover i forbindelse med udbygningen af lægeuddannelsen i Region Sjælland. Det er målsætningen at styrke forskningen indenfor specialet og etablere et stærkt forskningsmiljø i afdelingen. Det er ligeledes målsætningen at fortsætte arbejdet med skills- og simulationstræning, systematisk debriefing samt styrke løbende kvalitetssikring og forbedringsarbejde bl.a. gennem audits.

Mulighed for indflydelse og medansvar

Som speciallæge vil du indgå som en integreret del af arbejdet med at udvikle det faglige miljø i afdelingen. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende.

Vi vægter:

  • at du er fagligt dygtig og god til at samarbejde og kommunikere med kolleger og patienter.
  • at du har høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne
  • at du løsningsorienteret og dialogbaseret tilgang til tingene
  • at du har lyst til at tage del i de spændende initiativer og tiltag som spirer i afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 10-12 skiftet vagt i bunden tilstedeværelse fra vagtværelse (bagvagt) med en forvagt.

Sygehusledelsen har besluttet, at normeringen i afdelingen skal afspejle, at vi er et universitetshospital. Afdelingen er derfor blevet opnormeret mhp. at sikre to bagvagter døgnet rundt på sigt.

Yderligere oplysninger kan fås ved kontakt til ledende overlæge Anne Mette Odgaard Rasmussen tlf. 4732 4182, ledende overlæge Sidsel Barken tlf. 2332 7834 eller ledende overlæge Nana Wiberg, tlf. 2332 7774.

Ansøger bedes i ansøgningen forholde sig til de syv lægeroller.

Ansøgningsfrist 6. august 2023

Samtaler forventes afholdt i uge 33.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36232&linkref=19775&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5862957

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet