Alvorligt trafikuheld i Roskilde: Kvinde indlagt efter voldsom kollision

Profilbillede
dato

Kl. 11.56 modtog politiet via alarm 112 en melding om, at en varebil og en personbil var kollideret i krydset Østre Ringvej - Frederiksborgvej i Roskilde, så en ambulance blev sendt til ulykkesstedet.

En fører og en passager var kommet ud af varebilen, men ambulancepersonalet tog sig af en kvindelig fører af personbilen. Der var tale om en 44-årig kvinde fra Roskilde, som blev reddet ud og i en ambulance bragt til Rigshospitalet, hvor hun blev indlagt til behandling for mulige indre skader.

Krydset var delvist blokeret på grund af kollisionen, så politiet regulerede trafikken og informerede busselskaber herom.

Det viste sig, at en 32-årig mand fra Roskilde som fører af en varebil var kørt ad Frederiksborgvej mod syd og skulle ligeud i krydset med Østre Ringvej.

Under passagen af krydset kolliderede han med en personbil, som en 44-årig kvinde fra Roskilde havde kørt ad Østre Ringvej mod nord. I krydset foretog hun et venstresving og blev herunder ramt på sin højre side.

Varebilen væltede som følge af kollisionen om på siden, men både føreren og en mandlig passager slap uskadte fra uheldet.

Kl. ca. 13.00 var politiet færdige på ulykkesstedet og har optaget rapport om kollisionen for at få klarlagt de nærmere omstændigheder, herunder bl.a. lyssignalernes farve i de parters færdselsretninger på ulykkestidspunktet.

Kilde: Politiets Døgnrapport