Brænder du for forskning i fysioterapi og for uddannelse af fremtidens fysioterapeuter?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med forsknings- og udviklingsprojekter inden for fysioterapi, hvor praksis i høj grad inddrages? Og kan du omsætte din forskningsviden i undervisningen af professionsbachelorer i fysioterapi? Så er det måske dig, vi søger.

Professionshøjskolen Absalon ønsker at bidrage med forskning, der kan skabe brugbare løsninger til fremtidens fysioterapi, og som medvirker til øget kvalitet for mennesker og i virksomheder. Nogle faglige redskaber og metoder virker bedre end andre – og der er hele tiden brug for at udfordre og udvikle den professionelle viden om, hvad der virker bedst. Vores forskning skal ske i et tæt og forpligtende samspil med omverdenen. Vi vil styrke samarbejdet med vores region, kommuner og virksomheder samt med andre forskningsinstitutioner om løsninger, der kan udvikle både vores uddannelser og den professionelle praksis. Vores forskning er forankret i udviklende fagmiljøer og bidrager til, at uddannelsen inddrager relevant forskningsviden. Vores studerende møder undervisere, der inddrager viden fra både egen, national og international forskning i deres undervisning.

Vil du være med til at løse denne opgave? Så søger fysioterapeutuddannelsen nu en adjunkt eller lektor til at indgå i opgaver med både forskning og undervisning. Erfaring med undervisning og kendskab til uddannelsessektoren er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Din profil
Du skal indgå i et fagligt miljø bestående af dygtige kolleger. Vi udvikler og samarbejder med bl.a. forskningsfaglige miljøer på universiteter og med andre aktører fra bl.a. kommuner og regionen. Ud over dette skal du indgå i at udvikle og gennemføre undervisning af høj kvalitet på både grund- og efter- og videreuddannelsesniveau. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Evner at arbejde selvstændigt. Du er god til at få ting til at ske, og du kan skabe sammenhæng i et job med mange bolde i luften.

Fagligt kvalificeret. Du er vidende inden for fysioterapi, og har lyst til at lære mere. Du er forskningskompetent, har erfaring med hjemtagning af midler og kan dokumentere publikationserfaring. Du har erfaring med kvantitativ forskning, hvor bevægeapparatet har været i fokus. Din motivation driver dig, og du bringer derfor din forskning i spil i undervisningen og i udviklingen af uddannelsen og praksisfeltet.

Nærværende, tydelig og engagerende formidler. Du nyder at gribe de studerendes opmærksomhed og formår at videreformidle engageret og tydeligt.

Du er opsøgende i forhold til videndeling, erfaringsudveksling og netværksdannelse både blandt kolleger og i forhold til praksis. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at samarbejde med andre forskningsmiljøer og fra større og komplekse forskningssamarbejder.

Derudover forventer vi os, at du har:

  • en relevant kandidatuddannelse
  • en relevant ph.d.-uddannelse
  • projekterfaring Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne er inden for forskning- og undervisningsområdet, og vi prioriterer at sikre et optimalt vidensflow mellem forskning og undervisning. Arbejdsdagen vil spænde bredt og kan fx bestå af følgende opgaver:

Deltage i forskellige typer af forsknings- og udviklingsaktiviteter. I tæt samarbejde med vores docent og dine øvrige kolleger skal du på engageret vis være med til at videreudvikle forskningsområdet. Fondsansøgningsarbejdet skal du også være en del af. Alt efter din profil, bliver du ansvarlig for projekter, der matcher dig.

Undervise. Dine undervisningsopgaver består i at tilrettelægge, udvikle, gennemføre og evaluere undervisning på grund-, efter- og videreuddannelse inden for relevante fagområder. Det skal du gøre både selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kolleger.

Udføre opgaver, der sikrer sammenhæng mellem forskning, grunduddannelse samt efter- og videreuddannelse.

Dine kolleger

Du bliver en del af et dedikeret team på ca. 16 kolleger, som alle har høje ambitioner for vores uddannelse, forskning og fag. Vi værdsætter en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor høj faglig kvalitet i forskning og udvikling såvel som uddannelsesudvikling er i højsædet.

Fysioterapeutuddannelsen er placeret på vores campusser i Roskilde og Næstved. Dit pri-mære ansættelsessted er i Roskilde, men du skal være indstillet på, at der også kan fore-komme opgaver på Absalons øvrige campusser. Vi har adgang til et træningslokale, som du har mulighed for at benytte, og vi har en frokostordning med sund og varieret kost.

Vi er en del af Center for Sundhed og Rehabilitering. I centret driver vi seks grunduddannelser: fysioterapeut, ernæring- og sundhed, ergoterapeut, jordemoder, sundhedsadministrativ koordinator og administrationsbachelor. Derudover varetager vi efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling knyttet til fagmiljøer og uddannelser.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. maj 2024.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Ane Kruse, tlf. 7248 2273 eller docent Ernst Albin Hansen, tlf. 7248 2585.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 4. marts 2024.
  • Vi forventer at afholde 1. samtaler den 8. marts 2024 og 2. samtaler den 14. marts 2024.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon er adjunkturet en 4-årig uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde.

Ved ansættelse af lektorer der er lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen, sker ansættelse på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af dine kvalifikationer, afvejet med stillingens konkrete indhold, kan fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt aftales. Læs mere her i kap. 5 (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673).

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458).

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5986385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet