Cykeltyve taget på fersk gerning

dato

Kl. 04.01 vågnede en mandlig anmelder ved lyden af en vinkelsliber i området ved Møllehusvej og Holbækvej. Da han undersøgte det nærmere, kunne han se to mørkklædte personer gå fra en parkeringsplads i retning mod Møllehusvej.

Anmelderen holdt øje med de to personer, indtil politiet nåede frem til området og fik kontakt til en 25-årig mand fra Roskilde og en 31-årig kvinde fra Roskilde. Manden var i en rygsæk i besiddelse af en vinkelsliber samt dele fra en cykel.

En hundepatrulje undersøgte området, hvor de to var blevet set, og fandt kort efter frem til en el-cykel, der var gemt i et buskads. Cyklens fastmonterede lås var overskåret formentlig ved brug af en vinkelsliber, så cyklen blev medtaget som bevis i sagen og medblik på udlevering til rette ejer.

De to mistænkte blev begge anholdt og sigtet for tyveri af cyklen, der var blevet flyttet fra det sted, hvor cykelejeren havde henstillet den.

Da kvinden ved endelige visitation blev fundet i besiddelse af ca. 0,5 gram kokain, blev hun også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Begge anholdte blev løsladt efter afhøring i sagen, men de kan forvente at høre nærmere fra

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi