Fem biler involveret i morgentrafikuheld og 21-årig kvinde varetægtsfængslet for knivangreb i Hyrdehøj

Profilbillede
dato

Trafikuheld - Østre Ringvej, Roskilde

Klokken 07.52 var fem bilister involveret i forskellige kollisioner i den tætte morgentrafik i sydgående retning på Østre Ringvej ved opmarchområdet ved det lysregulerede kryds ved Vindingevej.

Ingen af de involverede personer blev skadet, men alle bilerne havde fået mindre skader som resultat af kollisionerne.

En 24-årig mand fra Roskilde kørte i en bil mod krydset, hvor de andre parter allerede var stoppet i de to kørespor. En 29-årig kvinde fra Roskilde skiftede spor, hvilket førte til, at den 24-årige mand ikke kunne undgå at ramme hendes bil og derefter en tredje bil, ført af en 35-årig mand fra Tune, og en fjerde bil, ført af en 47-årig mand fra Roskilde.

Kollisionen med den 29-årige kvindes bil resulterede i, at hun ramte en femte bil, ført af en 58-årig mand fra Næstved.

Politiet dokumenterede hændelsen og de involverede parter, og krydset var ryddet omkring klokken 08.30, så trafikken kunne genoptages.

Varetægtsfængsling - Knivangreb - Hyrdehøj, Roskilde

En 21-årig kvinde fra Roskilde blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, anklaget for forsøg på mord i forbindelse med et knivangreb på en kvinde i det grønne område ved Hyrdehøj mandag den 18. september 2023 om eftermiddagen.

Hun nægtede sig skyldig i anklagen, men grundlovsforhøret resulterede i, at den 21-årige kvinde blev varetægtsfængslet i surrogat indtil den 16. november 2023.

Under grundlovsforhøret blev der indført navneforbud for både den 21-årige kvinde og offeret i sagen. Ingen appellerede rettens afgørelse om varetægtsfængsling.

Kilde: Politiets Døgnrapport