BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Hæmatologisk stærk sygeplejerske med forskningsuddannelse på avanceret niveau søges til forskningsstilling i Hæmatologisk Afdeling, SUH Roskilde
I Hæmatologisk Afdeling søger vi en klinisk sygeplejespecialist post.doc, som med sine kompetencer og erfaring kan udvikle vores personcentrerede forskningsfelt gradvist over de næste år. Stillingen vil starte på 15-20t/uge for derefter at øges til fuld tid senest om 2 år og med sigte på at overtage rollen som forskningsleder ved det kommende generationsskifte.
Stillingen ønskes besat fra den 1. januar 2024 af en sygeplejerske, som er på vej til eller har opnået en positiv universitær lektorbedømmelse
Vi har store ambitioner på vores patienters og sygeplejens vegne. Vi ønsker at tage nye skridt i forskning og udvikling af det gode patientforløb i sin fulde længde, fra udredning til afslutning.
Stillingens centrale omdrejningspunkt er klinisk sygeplejefaglig forskning og udvikling indenfor hæmatologien, hvorfor vi også ser det som en forudsætning at ansøger har hæmatologisk erfaring og har dokumenteret seniorforsker kompetencer.
Det er er ligeledes en forudsætning, at der gennemføres egen forskning, da der i stillingen indgår forskningspligt og forskningsret. Tilrettelæggelse og udøvelse af forskning vil ske i et tæt samarbejde med chefsygeplejersken og cheflægen.
Stillingen indeholder forsknings-, udviklings-, vejlednings- og undervisningsopgaver. Forskningen har særligt fokus på inddragelse af patienter og pårørende, evidensbaseret praksisudvikling og personcentreret praksis. Vores lokale strategi er formet af praksis og er i tråd med Sjællands Universitetshospitals, der er beskrevet i Vision, mål og strategier for sygeplejen
Hæmatologisk AfdelingHæmatologisk afdeling har regionsfunktion for patienter med hæmatologisk sygdom i Region Sjælland. Vores to kliniske enheder rummer hvert et sengeafsnit med 14 senge, et dagafsnit og et ambulatorium. De integrerede enheder med én samlet personalegruppe er en fordel i sikring af sammenhængende patientforløb mellem det ambulante forløb og indlæggelse.
Vi er meget bevidste om, at mange patienter har meget lang vej til behandling og kontrol på grund af Regionens geografiske størrelse, og det kan have betydning for opretholdelse af hverdagsliv og livskvalitet. Vi tilstræber derfor at give mest mulig behandling og sygepleje i eller tættere på hjemmet og at gennemføre systematisk afdækning af patientens behov ved overgange i behandlingsfaserne, inklusiv ved overgangen fra aktiv behandling til kontrolforløb og efterforløb. Vi ser stort potentiale i forskning og udvikling indenfor begge områder.
ForskningsopgaverForskningen i sygepleje udspringer af behov i klinisk praksis, hvorfra dens resultater efterfølgende, om muligt, skal implementeres i tæt samarbejde med afdelingens personale, kliniske sygeplejespecialister og ledere. Ansøger skal derfor selvstændigt kunne initiere, varetage og lede forskningsprojekter samt kunne indgå i større forskningssamarbejder, regionalt, nationalt og internationalt.
Afdelingen har siden 2015 haft en Hæmatologisk Enhed for Sygeplejeforskning og Udvikling, som ledes af en sygeplejefaglig forskningsleder. Herfra udgår allerede en solid sygeplejefaglig forskningsaktivitet i Personcentreret Praksis, der er internationalt forbundet ved gæsteprofessor Brendan McCormack, som er tilknyttet Hæmatologisk og Onkologisk Afdeling, samt Palliativ Enhed. Seniorforskeren vil blive grundigt introduceret til afdelingens sundhedsvidenskabelige forskning.
Undervisning og øvrige opgaverDen, der ansættes, skal som en del af sin kliniske funktion kunne:
- Initiere og deltage i forsknings- og udviklingsarbejde
- Bidrage til sygeplejefaget med akademisk arbejde i form af produktion af kvantitativ og kvalitativ forskning, herunder fordybelse i for sygeplejen relevante teorier til brug for studiedesign, udviklingsprojekter, implementering, evaluering og formidling
- Deltage i øvrige forsknings- og udviklingsmæssige aktiviteter samt udarbejde publikationer årligt, herunder peer-reviewed.
- Opsøge og vurdere forskningsresultater samt medvirke til at initiere implementering i klinisk sygeplejepraksis
- Samarbejde med andre forskere lokalt, regionalt, nationalt og internationalt
- Undervise, inspirere og vejlede klinisk personale, kliniske sygeplejespecialister mfl. i afdelingen samt master-, kandidat- , erhvervskandidat- og ph.d.-studerende. Læs mere om SUH´s samarbejde med SDU om pilotprojektet, Erhvervskandidat i klinisk sygepleje på SDU/SUH.
- Initiere ph.d. forløb og på sigt post.doc forløb inden for sygeplejen
- Bedømme opgaver og artikler, samt vejlede ph. d. studerende og andre universitære studerende
- Bidrage til at understøtte og videreudvikle afdelingens tværfaglige forskningsmiljø
- Bidrage til fundraising
- Medvirke til at profilere afdelingen
For udvidelse af de sygeplejefaglige forskningsaktiviteter til større og andre typer af projekter har vi brug for en forskningsuddannet sygeplejerske med følgende profil:
Solid hæmatologisk erfaring, stærke kvantitative og kvalitative forskningskompetencer og kapacitet til fondsansøgninger. Det er således også en forudsætning, at vedkommende bliver universitetstilknyttet (SDU) for at opskalere det universitære samarbejde, herunder etablering af ph.d. studier.
Den, der ansættes, skal herudover være innovativ og initiativrig, samt have gode samarbejds- og formidlingsevner.
Kontakt
Chefsygeplejerske Tina Lanther, tlant@regionsjaellandk.dk eller på tlf. 4732 4802
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist:
Mandag den 13. november 2023,
Ansættelsessamtaler 21. november 2023
Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.
Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.
Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh
Se film om Sjællands Universitetshospital:
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Roskilde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: deltid (1-21 timer ugentligt)
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 13-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5931580